Panelgardiner

Panelgardiner er en original og fleksibel løsning, som er super god til store vinduespartier. De kan bruges som rumdeler eller skydedør, da de kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden

Afskærm for solen uanset hvor den er

rullegardiner køkken

Montering af panelgardiner

Panelgardinernes enkle design og brugbare metode, gør gardinerne effektive til både private boliger og i erhvervsregi. Gardinerne monteres på en skinne med det antal spor, man ønsker, således at de kan trækkes frem og tilbage, uafhængigt af hinanden.

På den måde kan panelgardinerne placeres lige præcis på det sted, hvor solen generer mest, hvor du ønsker begrænset indkig udefra, eller blot der, hvor det er pænest eller mest praktisk i forhold til afskærmning eller rumdeling i eksempelvis et kontorlandskab.

Panelgardiner som rumdeler

Panelgardinet har de seneste år indtaget de danske boliger og arbejdspladser, og med deres store fleksibilitet er disse gardiner bestemt kommet for at blive.

Et panelgardin er en minimal, men smuk, enkel og elegant solafskærmningstype, der er ideel til store vinduespartier som dækker mod solen og nysgerrige blikke fra forbipasserende.

Men panelgardiner kan også med fordel bruges som:

Panelgardiner på skinner

Panelgardiner kan laves i mange forskellige stoftyper og fås i forskellige bredder, helt op til 100 cm. Det giver dig også muligheden for at skabe din helt egen kombination, hvor det er muligt at kombinere panelerne i forskellige typer af stof, farver og strukturer.

Eksempelvis er det meget moderne at kombinere diskrete og lyse panelgardiner med en stærk pangfarve eller et spraglet mønster. En enkel og simpel måde at få farver ind i hjemmet eller på arbejdspladsen. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os for bestilling, eller hvis du vil vide mere om panelgardiner.

Elektriske panelgardiner

Gardindekoratøren tilbyder også panelgardiner som elektrisk løsning. Elektriske panelgardiner er en god løsning for dig, som ønsker funktionelle gardiner, og der kan nemt og hurtigt kan regulere lysindfaldet. Du får nemlig mulighed for at panelgardinet ruller ned på det tidspunkt du ønsker. Det kan være på det samme tidspunkt hver dag. Det er også muligt at indstille dit elektriske panelgardin ud fra temperaturen i dit hjem.

Er du tvivl om dine panelgardiner skal være med eller uden motorstyring? Eller har du yderligere spørgsmål til sleve panelgardinet? Så kontakt os og få besøg af vores gardinbus. Det giver dig mulighed for at afprøve forskellige typer gardiner, så den løsning du går med passer til dine akkurate behov og allerede etablerede indretning.

Reguler lysindfaldet på alle tider af døgnet

hvid spisestue med gardiner

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

lift gardiner børneværelse

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører

   Indhent et tilbud