Panelgardiner

Panelgardiner er en original og fleksibel løsning, som er super god til store vinduespartier. De kan bruges som rumdeler eller skydedør, da de kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden

Bedre nattesøvn med bedre gardiner

​Panelgardiner i Næstved

Panelgardiner har de seneste år indtaget de danske boliger og arbejdspladser, og med deres store fleksibilitet er panelgardiner bestemt kommet for at blive.

Et panelgardin er en minimal, men smuk, enkel og elegant solafskærmningstype, der er ideel til store vinduespartier som dække mod solen og nysgerrige blikke fra forbipasserende.

Men panelgardiner kan også med fordel bruges som:

Panelgardiner til erhverv og privat

Panelgardinernes enkle design og brugbare metode gør gardinerne effektive til både private boliger og i erhvervsregi. Gardinerne monteres på en skinne med det antal spor, man ønsker, således at de kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden.

På den måde kan panelgardinerne placeres lige præcis på det sted, hvor solen generer mest, hvor du ønsker begrænset indkig udefra, eller blot der, hvor det er pænest eller mest praktisk i forhold til afskærmning eller rumdeling i eksempelvis et kontorlandskab.

​Panelgardiner på mål

​Panelgardiner kan laves i alle forskellige stoftyper og fås i forskellige bredder op til 100 cm. Det giver dig også muligheden for at skabe en din helt egen kombination, hvor det er muligt at kombinere panelerne i forskellige stoffer, farver og strukturer.

Eksempelvis er det meget moderne at kombinere diskrete og lyse panelgardiner med en stærk pangfarve eller et spraglet mønster. En enkel og simpel måde at få farver ind i hjemmet eller på arbejdspladsen. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os for bestilling, eller hvis du vil vide mere om panelgardiner.​

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

lift gardiner

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører​