Gardinbus

Med en gardinbus fra Gardindekoratøren får du:

Book en gardinbus, som er gratis og uforpligtende

Når vores gardinbus kommer forbi, har du en unik mulighed for at afprøve forskellige typer af gardiner i dit eget hjem, samt få professionel vejledning og ud fra det og vælge de gardiner, som passer til dine behov.  

Her på denne side vil vi komme mere ind på følgende emner, som du kan klikke rundt for at læse mere om:

Udfyld vores kontaktformular og bestil din gardinbus allerede i dag. 

  Se vores video her

  Se vores video her

  plissegardiner ovenlys

  Vores gardinbus kommer med den bedste løsning

  Vores gardinbus hjælper dig med at vælge det ideelle udtryk til lige præcis din bolig. Du har måske prøvet at handle gardiner i butik eller på nettet, hvor du havde svært ved at finde de rigtige mål, det rigtige design og materiale.

  Vi har et hav af forskellige produkter i vores gardinbus, og vi har stor erfaring med, at den bedste beslutning bliver taget i ro og mag i dit eget hjem under kyndig vejledning af Peter Horslund.

  Hos Gardindekoratøren går vi aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller udseendet. Vi tilbyder løsninger, som altid er i høj kvalitet, nemme at betjene og naturligvis opfylder dine ønsker og behov.

  Bestil gardinbus og få personlig rådgivning

  Gardinbussen er ideel for dig, der ønsker personlig rådgivning, der tager afsæt i dit hjem. Når gardinbussen kommer hjem til dig, så er det nemmere for os at vurdere og visualisere dine ønsker og behov, og derfra kan vi tilbyde vores ekspertise til at hjælpe dig bedst muligt.

  Peter har over 30 års erfaring som gardinmontør og dekoratør, og vil dermed kunne vejlede dig imod det bedst mulige resultat til dit hjem eller arbejdsplads.

  Vi vil i vores gardinbus medbringe et bredt udvalg af vores produkter, så du får et indblik i sammenspillet mellem vores produkter og dit hjem. Alt dette er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Vi glæder og til at se dig.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores gardinbus tilbud eller gardinbus priser.

  Kontakt os i dag og bestil et besøg af gardinbussen, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. Ring på telefon 36 49 69 69 eller skriv til vores e-mail info@gardindekoratoren.dk.

  Bestil gardinbus

  Få professionel vejledning og rådgivning

  Gratis opmåling

  Modtag et uforpligtende og gratis tilbud

  Vi montere dine gardiner

  Gardinbus priser

  Når du bestiller vores gardinbus, giver vi dig et tilbud på den gardinløsning, som du ønsker.

  Og det gør vi helt gratis og uforpligtende. Dit tilbud inkluderer både faglig og kompetent rådgivning af gardinvalg, samt opmåling, så du er sikret, dine nye gardiner har den rette længde og materiale. Vi sørger også for at få monteret dine nye gardiner korrekt, samt afmonteret dine gamle gardiner.

  Det kan dog være svært at give en general pris på gardiner, da den både afhænger af type af gardin, farve, mønster og montering. Vores virksomhed har eksisteret i over 10 år, men vi har mere end 30 års erfaring som gardinmontør. Derfor kan du trygt og sikkert vælge os til din næste opgave.

  Find de rette gardiner med vores gardinbus

  Det kan sommetider virke som en stor jungle, når man står i en gardinbutik for at finde nye foldegardiner eller persienner, der skal passe til ens hjem. Det gælder uanset om man bor i en lejlighed, i et hus eller hvis man skal have nye gardiner til arbejdspladsen.

  Hos Gardindekoratøren går vi meget op i, at du som vores kunde skal have de rette produkter. Det er derfor, at vi altid tager os god tid, når vores gardinbus er hos dig for at indrette din bolig eller din arbejdsplads. Det betyder yderst meget for os, at du får valgt den rette farve, mønster og materiale, når du skal vælge nye gardiner eller persienner. Det er ligeledes derfor, at vi tilbyder et stort udvalg af farver, mønstre og materialer, så du kan finde de perfekte produkter til dit køkken, kontor, soveværelse m.v.

  Vi har endnu ikke oplevet, at vores udvalg af gardiner i vores gardinbus ikke har kunne matche vores kunders ønsker og behov. Er du eksempelvis på udkig efter:

  Du kan af den årsag trygt kontakte os for at få et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus.

  Alle vores gardiner findes også som elektrisk løsning. Læs mere om elektriske gardiner her.

  lamelgardiner i hus
  stofgardin

  Hvorfor vælge en gardinbus

  Beslutter du dig for at vælge Gardindekoratøren, næste gang du skal have nye gardiner, kan du glæde dig over, at du har valgt en samarbejdspartner, der sætter høje standarder og ikke er tilfreds, før du er tilfreds.

  Der er en masse faktorer at tage højde for, når du skal have nye gardiner. Det kan være alt lige fra, om mønstret eller farven vil matche resten af din boligs interiør. Der findes nemlig et hav af forskellige materialer, typer og designs.

  Det kan derfor være svært og sommetider fjollet at køre hen til gardinbutikken, når det udelukker muligheden for at teste om gardinerne eller persiennerne vil passe ind i dit hjem, og i så fald skal du køre hele vejen tilbage til butikken, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

  Heldigvis kan man ved hjælp fra en kørende gardinbutik få det maksimale udbytte ud af dit gardinkøb. Hos Gardindekoratøren får du både gratis råd til indretning, gratis opmåling og kompetent rådgivning fra vores erfarne gardinmontør, Peter Horslund.

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  solafskærming markise

   Lokal gardinbus i København

   Som lokal gardinbus i København går vi aldrig på kompromis med kvalitet og pris, derfor ønsker vi altid at iscenesætte dine forventninger til os, hvor vi efterfølgende rådgiver og vejleder dig til det bedst mulige resultat. Vi kan ligeledes hjælpe dig med de mange forskellige ting, som man skal overveje, når man skal vælge nye gardiner.

   Det gælder uanset, om du bor på Nørrebro, Vesterbro, Amager, Indre by, Sydhavnen, Østerbro eller et andet sted i København eller på Sjælland. Vi kører ligeledes også gerne til Nordsjælland, hvor vi her har haft et hav af kunder igennem årene.

   Gardinbus til private og erhverv

   Ingen opgave er for stor til os. Derfor tilbyder vi altid vores ekspertise, om du skal have lavet gardiner til hele hjemmet, eller om det bare er til et enkelt vindue. Derudover tilbyder vi også opmåling og montering af gardiner til erhvervskunder.

   Med Gardindekotørens mange års erfaring hjælper og vejleder vi dig til at skaffe holdbare gardiner i høj kvalitet, som tilpasser lige præcis din arbejdsplads.

   Efter vores besøg vil du forhåbentligt stå tilbage med en følelse af tilfredsstillelse og et nyt sæt gardiner til din bolig eller arbejdsplads.

   Læs lidt om Gardindekoratøren

   Peter Horslund er både ejer og gardin dekoratør hos gardindekoratøren. Han har altid arbejdet med gardiner. Han er arbejdsom og engageret, og har gennem årene lært at det betaler sig at gøre tingene ordentligt første gang! 

   I år 2011 valgte Peter at starte sit eget gardinfirma, og han var ikke i tvivl om, at en gardinbus var det rigtige valg. Det er, fordi man med en gardinbus hos Gardindekoratøren både kan spare din tid som kunde, men at udgifterne også bliver holdt helt nede. Kort sagt betyder det for dig, at du ligeledes kommer til at spare en masse penge og besvær.

   Professionel gardinbus med Peter Horslund

   Peter Horslund er udlært Gardin Dekoratør, og har siden han var en ung knægt arbejdet i sin fars gardinbutik. Disse mange års erfaring giver Peter kompetencerne til at dele ud af sit store kendskab til gardindekoration, dermed bliver du hjulpet på bedste vis, så du kan komme til en beslutning, du kan være godt tilfreds med.

   Når du henvender dig til os, og ønsker en gardinbus ud til dit hjem, vil gardinbussen blive pakket med et bredt udvalg af produkter. Derfra kan du og din familie finde ud af hvad der matcher dit behov og det øvrige interiør i hjemmet.

   Ønsker du et godt tilbud

   Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

   Vi kontakter dig hurtigst muligt.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    Lyst til at kigge forbi?

    Kontaktinfo

    Vores leverandører

    Indhent et tilbud