Mørklægningsgardiner

Få en bedre nattesøvn i dag med mørklægningsgardiner. Gardindekoratøren tilbyder altid en professionel service og bredt udvalg af de bedste mørklægningsgardiner i højeste kvalitet.

Gardiner på mål

gardiner på badeværelse

Mørklægningsgardiner til ovenlys, almindelige vinduer m.m.

Hos Gardindekoratøren har vi et stort udvalg af mørklægningsgardiner i alle størrelser til den bedste og højeste kvalitet. Er du derfor på udkig efter nye gardiner til en fordelagtig pris? Så er du kommet til det helt rette sted. Som en ekstra fordel kan vi ligeledes sende vores gardinbus forbi din adresse. På den måde sparer du både en masse tid og besvær ved montering, opmåling og det at skulle gå forbi en fysisk gardinforretning.

Vi kan nemlig alt efter typen tilpasse din mørklægningsgardin efter mål helt ned til de mindste centimeter. Det gælder både til almindelige vinduer, ovenlys eller til skråvinduer. Vi har stor erfaring som gardindekoratør med at vejlede og rådgive dig hen imod et godt og holdbart resultat.

Professionel opsætning af mørklægningsgardiner

Som den kørende gardinmontør kan vi efter aftale køre ud til dig for at levere og montere dine mørklægningsgardiner. Vi tilbyder en masse forskellige former for gardiner herunder billige mørklægningsgardiner, mørklægningsgardiner efter mål, mørklægningsgardiner med skinner, sidelister og sideskinner m.m.

Vi kører primært i området omkring Hvidovre, Rødovre, Valby og resten af København, men vi har kunder på hele Sjælland. Er du derfor på udkig efter mørklægningsgardiner i København eller andre byer, så kan du til enhver tid kontakte os.

Ring til os på telefon 36 49 69 69 eller skriv til vores e-mail info@gardindekoratoren.dk, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende besøg.

Lidt sjov historie omkring mørklægningsgardiner

De mørke gardiner er kendt fra tiden under 2. verdenskrig, hvor tyskernes erklærede, at Danmark skulle mørklægges. Heldigvis er det længe siden. I dag bruger dem for at kunne afstresse og slappe af. Mørklægningsgardin er super effektive til dig, som ønsker et mørkt rum alle tider i døgnet.

solafskærmning kontor
udestue solafskærmning

Hvilke mørklægningsgardiner skal du vælge?

Mørklægningsgardiner kan fås i mange forskellige farver og størrelser – Gardindekoratøren tilbyder dem i forskellige farver, herunder hvide og sorte, samt korte, lange og alt det i mellem.

Mørklægningsgardiner hjælper dig til at få en bedre nattesøvn. Skal du være godt udhvilet, er det vigtigt at sove i buldrende mørke. Det er bevist, at jo mørkere der er i rummet, jo bedre bliver din søvn. Derfor er det vigtigt, at du får fingrene i et optimalt mørklægningsgardin. Peter Horslund, vores gardinmontør, har mere end 30 års erfaring, og kan rådgive og vejlede dig, så du får de bedste gardiner til mørklægning. 

Når de opsættes, er det til formål at mørklægges det lokale hvori det opsættes. Ønsker du at holde alt sol og lys ude, skal du have fat i totale mørklægningsgardiner.

Skal du mørklægge skrå eller vandrette vinduer, er mørklægningsrullegardiner eller –plisségardiner et rigtigt godt valg. Det skyldes at både rullegardiner og plisségardiner kører på en skinne i siderne, som holder alt lys ude af rummet.

Bedre nattesøvn med bedre gardiner

rullegardin snor

Juster dit gardin fra sengen

Mørklægningsgardin værelse

Elektriske mørklægningsgardiner

Hvis du gerne vil slippe for besværet med snore og kæder, så tilbyder Gardindekoratøren også elektriske mørklægningsgardiner. Denne løsning er god for dig, der ønsker at beskytte dit privatliv, men stadig opnå top komfort.

Med elektrisk mørklægning gardiner får du alle fordelene fra mørklægningsgardiner, men uden besværet for at skulle huske at trække dem og ned.

Hvis du ønsker at vide mere omkring elektriske gardiner, så læs mere her.

Mørklægningsgardiner efter mål

Gardindekoratøren tilbyder bl.a. mørklægningsgardin med følgende mål.

Kan du ikke finde det mål, som du er på udkig efter, har vi stor erfaring med at tilpasse gardinerne helt ned til de mindste centimeter.
Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Samarbejder kun med de bedste leverandører

Vores leverandør, Velux, sikrer dig 100% mørklægning, uanset hvilket tidspunkt på dagen du ønsker at gå til ro – også selvom solen skinner.

Velux mørklægningsgardiner kommer i fint børstede eller hvidkalkede aluminiumslister. Når man er på udkig efter gardiner med mørklægning til sit hjem, er det vigtigt, at man prioriterer kvalitet og funktion frem for udseende. Der findes dog mange forskellige varianter, så der altid er noget som passer til din stil.

Mørklægningsgardiner kan bl.a. bruges til skråvinduer, ovenlysvinduer og helt normale vinduer.

God service og høj kvalitet

Vælger du Gardindekoratøren næste gang du skal have nye gardiner, kan du se frem til en samarbejdspartner, der sætter høje standarder og ikke er tilfreds, før du er tilfreds. Vores virksomhed har eksisteret i over 10 år, men vi har over 30 års erfaring som gardinmontør.

Gardindekoratøren går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller pris, da vi altid ønsker at tilfredsstille vores kunder mest muligt. Derfor kan du trygt og sikkert vælge os til din næste opgave.

Skræddersyet mørklægningsgardiner tilbud

Ønsker du et specifikt mål til dine gardiner, er det intet problem. Gardindekoratøren har igennem tiden monteret mange forskellige former for mørklægningsgardiner – herunder mørklægning plisségardin, gardintekstil, lamelgardin eller rullegardin.

Vi opmåler og skræddersyr altid vores produkter efter dine ønsker og behov. På den måde kan vi sikre os at de passer perfekt ind i dit hjem. Alt du skal gøre er blot at vælge et design, som falder i god hånd med din bolig. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig med råd og vejledning mens vores gardinbus er på din adresse.

Hent et uforpligtende tilbud i dag!

Kontakt os i dag og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser. Kontakt os i dag og bestil et besøg af gardinbussen, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Ring på telefon 36 49 69 69 eller skriv til vores e-mail info@gardindekoratøren.dk

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

hvidt rullegardin

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører

   Indhent et tilbud