Solafskærmning

Hvor gardiner ofte bruges som en del af indretningen i hjemmet, er solafskærmning med solgardiner til for, at sørge for en decideret lys- og varmeregulering i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Et væld af muligheder

lameller udefra

Hvilken form for solafskærmning?

Uanset om du skal bruge solgardiner til hjemmet, til institutionen eller til virksomheden, så er det vigtigt, at vælge den rigtige afskærmning, da den helt rigtige løsning kan gøre en kæmpe forskel.

Den helt rigtige form for afskærmning af solen afhænger af, hvilke behov solgardinerne skal dække eksempelvis:

 • I hvilket rum skal solgardinerne hænge?
 • Skal de harmonere med resten af indretningen?
 • Skal de være lys- og varmedæmpende eller fungere som decideret mørkelægning?


Disse spørgsmål kan vi hjælpe dig med. Vi har mere end 30 års erfaring inden for gardiner og solafskærmning ved solgardiner, og kan give dig den helt rette vejledning, så du får lige præcis det solgardin, du har behov for i dit hjem eller din virksomhed.

Vi monterer og leverer solafskærmning

Vi leverer solafskærmning i flere forskellige typer gardiner:

Du kan klikke dig ind og læse om de forskellige former for afskærmning af solen, ligesom du også er velkommen til at kontakte os på telefon 30 32 19 70, hvis du ønsker professionel vejledning, eller ønsker at bestille nye gardiner.

skodder lejlighed
solafskærmning udestuen

Solafskærmning indvendig med gardiner

Vores indvendige solafskærmning kommer, ligesom den udvendige, i flere former, farver og designs. Vi ser ofte, at den indvendige afskærmning skal supplere den udvendige, men også bruges som led i indretningen eller til mørklægning af bl.a. soveværelset.

Er du til persienner, rulle-, lamel- eller plisségardiner har vi løsning til dig og dine behov!

Vores solafskærmning til vinduer indendørs kan leveres med mørklægningsfunktion. Mørklægningsgardiner kommer i to udgaver. Den første giver dig en 100% udelukkelse af lys hvor den anden tillader lysindtrængning fra siderne. Vi snakker med dig om formålet med mørklægningen af dit rum og konstruere gardinet efter dine ønsker til farve og design.

Du tænker måske at mørklægningsgardiner er beregnet til soveværelset for optimal nattesøvn? Mørklægning bruges også til indvendig solafskærmning af erhverv der kræver en høj lystæthed. I lokaler for undervisning og foredrag, monterer vi ofte gardiner med høj lystæthed.

Vi leverer i alle længder både:

Det samme gælder for erhverv med biografer og teatre. Vi hjælper med indvendig solafskærmning af ovenlysvinduer, glaspartier og enkelte vinduer.

Solafskærmning på altan

Solafskærmning til altanen har flere funktioner alt efter design og materiale.

Du har flere muligheder for at solafskærme din altan:

 • Markise
 • Solafskærmning til gelænderet
 • Baldakin

De tre muligheder er lette at justere, alt efter hvor meget lys du ønsker på din altan og så beskytter de mod direkte sollys, også indendørs. Der er også mulighed at ydermaterialet laves med lysreflekterende materiale, for at opnå en mere kølig altan i sommerhalvåret.

Solafskærmning udestue

Oftest afskærmer vi udestuer for sollys indvendigt. Der er forskellige muligheder for afskærmning af din udestue.

Har du store problemer med varmen, kan persienner eller rullegardiner være en for mild afskærmning. De vil også hjælpe på mere privatliv, hvis du har mange forbipasserende ved din udestue.

Udvendigt solafskærmning med screens eller montering af vinduesmarkise kan derimod hjælpe dig mod varme og samtidig give din udestue privatliv.

Screens er en rigtig god løsning til udestuer med store ovenlysvinduer.

Markise som solafskærmning

Mangler du solafskærmning, der får dit hjem til at virke større? Eller ønsker du ikke at skulle gå og ændre på skyggen, når solen rykker sig? Så er en markise lige noget for dig. Du kan selv vælge hvor meget eller lidt, markisen skal dække, samtidig med at solen ikke opvarmer dit hjem i de varme sommermåneder.

Bliv klar til sommerhygge med en markise på din terrasse. En markise afskærmer for solen om dagen og holder duggen væk om aftenen. Vi skræddersyer din markise efter specifikke ønsker og behov i lækkert design og høj kvalitet.

Ønsker du at vide mere om vores udvalg af markiser? Så læs mere her.

Diskret tilpasning til bygningens arkitektur

Vores mange muligheder for udvendig solafskærmning, giver os muligheden for, at tilpasse bl.a. markiser og screens solafskærmning til netop din bygnings arkitektur. Det giver en diskret reducering af sollys og varme med op til 90%. Så du bestemmer selv, hvor høj grad af lysgennemtrængning og udsyn din afskærmning skal give.

Den indbyggede motor i markiser og udvendigt solafskærmning med screens giver dig muligheden for regulering i forhold til solens retning i løbet af dagen.

Indvendig og udvendig solafskærmning priser

Prisen på indvendig og udvendig solafskærmning varierer. Vi udregner prisen ud fra dit valg af design og farve. Den præcise screens solafskærmning pris, samt prisen på markiser og gardiner afhænger også af størrelsen på dine vinduer.

Kontakt os på telefon 30 32 19 70, hvis du ønsker professionel vejledning eller et uforpligtende tilbud!

  solafskærmning bygning
  lameller udefra

  Solafskærmning udendørs giver bedre indeklima

  En af de vigtigste faktorer for et godt og behageligt indeklima, er regulering af varmen fra solen. Varmen og lyset fra solen kan reguleres med udvendig solafskærmning, og kommer i flere former, farver og designs. Vi leverer solafskærmning til vinduer hos både private og erhverv.

  Så sidder du på kontor i et erhvervsbyggeri med dårligt indeklima og høje temperature? Så kan udvendig solafskærmning være løsning til dig og dine kollegaer. Vi ser ofte erhvervsbyggerier med store glasarealer og nybyg med energioptimering, have problemer med varme, lys og kontorklima.

  Dårlig indeklima kan resultere i:

  Undersøgelser om indeklima på arbejdspladser viser, at medarbejdernes ydeevne bliver forringet ved for høje temperaturer. Solafskærmning udvendigt kan være med til, at opretholde virksomheders konkurrenceevnen og forbedre medarbejdernes koncentrations- og arbejdsevner. Godt indeklima er også med til, at reducere sygefravær og overholde energirammen. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtig løsning til vinduerne i dit hjem eller på din arbejdsplads. Vi leverer og monterer solgardiner udendørs og indendørs, og de kommer oftest i udgaver med motor og fjernbetjening.

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  lift gardiner børneværelse

   Ønsker du et godt tilbud

   Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

   Vi kontakter dig hurtigst muligt.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    Lyst til at kigge forbi?

    Kontaktinfo

    Vores leverandører

    Indhent et tilbud