Rullegardiner

Rullegardiner er en klassiker og med mere end 30 års erfaring,  kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi har et bredt udvalg af rullegardiner i den højeste kvalitet.

Enkel og effektiv

solafskærmning køkken

Rullegardiner på mål

Rullegardiner er enkle, stilrene og praktiske. De beskytter boligens privatsfære, så du kan være i fred og ro i dit eget hjem. Vi anbefaler altid rullegardiner til dig, der ønsker et moderne og stilrent udtryk i hjemmet, på kontoret eller et helt tredje sted.

De kommer i mange forskellige varianter, materialer, farver og mønstre. Derudover leverer vi rullegardin løsninger ud fra almindelig mål og på special mål. Vi har været gardinmontør i mange år, og har derfor stor erfaring i hvilke gardiner, der vil give indretningen det helt perfekte finish.

Med et rullegardin bliver lyset i rummet dæmpet på en behagelig og afslappet måde. Vi bruger blandt andet produkter fra Velux, hvilket er din sikkerhed for den gode kvalitet.

Hvilke rullegardiner skal du vælge?

Før du vælger at bestille rullegardiner til dit hjem, er det en god ide at tage stilling til gardinets funktion. Ønsker du gardinet med fuldkommen mørklægning, semi-transparente eller transparente rullegardiner?

Når rullegardinerne har en værdi på 0%, kommer der intet lys igennem, er værdien mellem 1%-100% vil lyset trænge igennem, jo højere procent des mere lys vil trænge igennem.

Vi udbyder blandet andet

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere? Så kontakt os i dag og få hjælp til at finde det perfekte rullegardin.

plissegardin afskærmning
plisségardin solafsakærmning

Hvordan vil du betjene dit rullegardin?

Et rullegardin kan betjenes på flere forskellige måder. Du kan vælge imellem følgende betjeningsmuligheder.

Rullegardiner med kædetræk: Kædetræk er den klassiske betjeningsmetode til et rullegardin. Gardinet har en kæde i siden, hvor du selv ruller dit gardin op eller ned. Du kan selv vælge om kæden skal placeres i højre eller venstre side.

Rullegardiner med fjeder: Vælger du fjederbetjening til dine gardiner, så kan du nemt justere gardinet, ved blot at rykke i gardinet – Fjederbetjening er en nem løsning som intet fylder. 

Elektriske rullegardiner

Vælger du motoriseret betjening, så kan du nemt betjene dine rullegardiner ved brug af en app eller kontakt på væggen. Du kan dermed helt selv styre, hvordan dit rullegardin kan vække dig blidt om morgenen eller give dig en rolig og uforstyrret nats søvn. Det bliver næsten ikke mere fleksibelt.

Denne betjeningsmetode er både børnesikret, komfortabel og meget praktisk.

Hvis du gerne vil vide mere, omkring vores elektriske gardin løsninger, så læs mere her.

Skræddersyede rullegardiner i København

Hos Gardindekoratøren kan du helt uforpligtende få opmålt dit hjem, hvorefter vi har mulighed for at skræddersy rullegardinet så det tilpasser dit hjem til punkt og prikke. Vi har mange forskellige varianter af rullegardiner. Alt fra et billigt rullegardin til rullegardin i høj kvalitet.

Når vi skræddersyr dine gardiner, er det altid med høj præcision.

Vi har egen gardinbus og kører rundt til kunderne for at levere og opsætte gardiner efter mål i blandt andet Hvidovre og København, herunder på Frederiksberg og Amager. Vi opsætter blandt andet plisségardiner, lamelgardiner, mørklægningsgardiner og meget andet for kunder på hele Sjælland.

Personlig rådgivning

Vi ved at det kan være svært at vælge det endelige rullegardin til dit hjem.

Derfor tilbyder vi personlig rådgivning, så du i sidste ende er tilfreds med dit køb. Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i top, og at vores kunder altid er glade og tilfredse, og føler sig godt behandlet.

Vi har over 30 års erfaring som gardindekoratør, og kan dermed hjælpe dig godt videre. Ønsker du at sammenligne gardinerne i dit eget hjem, så kan du helt uforpligtende bestille vores gardinbus.

Når vi kommer hjem til dig i vores kørende gardinbutik, medbringer vi altid et stort udvalg at vores produkter, så du kan sammenligne gardiner med hjemmets stil.

Vores sortiment er både inspirerende, dybt og bredt, hvilket giver dig muligheden for at vælge fra en bred vifte af modeller, farver og størrelser.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud

Hos Gardindekoratøren findes der ingen dumme spørgsmål, tværtimod.

For at kunne give dig det bedst mulige resultat, skal vi have mulighed for at bearbejde dine bekymringer, ønsker og behov. 

Er du på udkig efter et tilbud, så udfyld vores kontaktformular i dag!

  Rullegardiner til Erhverv

  Ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi leverer og monterer rullegardiner til private og erhverv. Ønsker du et mere stilrent rullegardin til din arbejdsplads, så kan vi hjælpe dig.

  Peter Horslund har stor erfaring som gardindekoratør og har igennem sine mange år i branchen hjulpet både private og erhvervsdrivende med levering og montering af rullegardiner. Derudover opmåler Peter også jeres vinduer, så det hele passer ned til mindste detalje.

  Kontakt os for at få et tilbud på rullegardiner

  Ønsker du rullegardiner i høj kvalitet eller er du i tvivl om, hvilken type rullegardin der passer bedst til dit dine behov, er du altid velkommen til at ringe til os på 36 49 69 69 – så kommer vi forbi og vurderer, opmåler og rådgiver. Du kan også skrive en e-mail til info@gardindekoratoren.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker information om vores priser.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  lift gardiner børneværelse

   Ønsker du et godt tilbud

   Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

   Vi kontakter dig hurtigst muligt.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    Lyst til at kigge forbi?

    Kontaktinfo

    Vores leverandører

    Indhent et tilbud