Markiser

Ønsker du at få en overdækket terrasse eller afskærme for solen, når du er udenfor? Så har vi  et stort udvalg af markiser, og kan finder den rette løsning til dig.

Nyd skyggen med en markise

markise solafskærmning

Markiser i høj kvalitet

Markiser er ikke kun afskærmning fra solen, men er også værdiskabende for huset og dets beboere. Du får nemlig udnytte den plads, du allerede har bare meget bedre, eller måske endda tilføjet et helt nyt uderum.

Markiser sørger for skygge på et større område, sådan du og familien sammen kan sidde i skygge, uden hele tiden at skulle justere på en parasol. Derudover kan du også brugen den til at justere temperaturen indenfor. Bager solen lige ind i stuen i de varme sommermåneder, så kan markisen sørge for skygge og dermed køle rummet.

Markiser sørger også for ly til dig, når det regner eller blæser. Dette gør faktisk, at en markise hjælper dig med at spare på energiregningen, da den kan skærme for direkte vind.

En af de helt store fordele ved en markise er, at den kun fylder meget lidt, når den rulles sammen, hvilket også gør, at der hverken er stolper eller standere til at genere.

Drømmer du om en markise?

Med en markise, der er kvalitetssikret fra Gardindekoratøren, er du sikret:

Her hos Gardindekoratøren, er det vigtigt, at din markise passer til netop dig. Men det kan være svært at finde ud af, hvilken type markise der vil passe bedst til netop dit hjem. Derfor kommer Peter, vores gardinmontør, ud med vores gardinbus og finder netop den rette løsning til dig. 

Ønsker du besøg et besøg af vores markisebus? Så kontakt os enten på 30 32 19 70 eller info@gardindekoratoren.dk.

Du kan også udfylde kontaktformularen længere nede på siden. 

markise på terasse
buet markise

Vælg den rette markise

En markise skal gerne kunne holde i mange år, men også opfylde dine behov og se pæn ud. Markiser kommer i forskellige farver og mønstre, og de kan betjenes på forskellige måder. Der er ikke noget ved, at have investeret i en markise, der hverken virker eller passer til dine behov. Det er derfor vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring dit valg af markise.

Du kan blandt andet lave følgende overvejelser:

 • Hvordan skal min markise se ud?
 • Hvilket materiale skal den være lavet af?
 • Skal markisen betjenes manuelt eller elektrisk?
 • Hvilken størrelse skal den have, sådan at den passer til resten af husets æstetik?

 

Overvejelser som disse og andre du måtte have, kan vi hjælpe med at besvare. Med vores mere en 30 års erfaring indenfor gardin og solafskærmning, kan vi sikre, at du får den helt rigtige vejledning, så du kan vælge den helt rette markise for dig. Book vores gardinbus og få dine spørgsmål besvaret.

Hvad har en markise af pris

Markiser kommer i et hav af forskellige modeller og løsninger. Det kan derfor være en udfordring at give en præcis pris på en markise. Flere faktorer spiller nemlig ind, når det kommer til prissætningen, faktorer som modellen, størrelsen på markisen, hvordan den skal monteres og opsætte, hvilket ekstratilbehør du ønsker.

Selvom en markise i høj kvalitet kan være en smule omkostelig, så er det ikke her du ønsker at spare. Vores markise løsninger er altid skræddersyet til netop dig, hvor du får god holdbarhed og kun de bedste materialer.

Kontakt os på telefon 30 32 19 70, hvis du ønsker professionel vejledning eller et uforpligtende tilbud!

  hvid markise

  Montering og opsætning af markiser

  En markise er monteret på selve husmuren eller på tagets spær, der hvor solen kan være generende. Her rulles markisen ud, hvor du har mulighed for at vælge i mellem elektrisk eller manuel betjening. Ved manuel betjening ruller du markisen ud ved hjælp af en drejestang, hvorimod en elektrisk markise kan du betjene gennem en app eller fjernbetjening.

  Markiser kommer i tre typer af design:

  De tre typer af design er afgørende for udseendet, når markisen er slået ind. Afhængigt af hvor du ønsker solafskærmning på terrassen, hjælper vi med at det ideelle design. Samtidig spiller materialet af dugen også en rolle. En dug i bomuld bliver nemmere jordslået end en i akryl eller kunstmaterialer. Derudover er både kunstmaterialer og akryl mere vandtætte og modstandsdygtige.

  Markiser som elektrisk løsning

  Uanset om du ønsker en markise til din altan, terrasse, eller noget helt tredje, kan du vælge at få en med motor.

  Du har derved meget nemmere ved, at justere markisen efter dine behov eller vejrforholdene.
  Desuden skal du ikke hen til markisen for at rulle den ind eller ud. Du kan bare trykke på en knap på din fjernbetjening.

  Når du investerer i en markise med motor, sikrer du også dugens levetid, da den køres korrekt ind og ud, samt holdes stram når markisen er kørt ud.

  Nemmere bliver det ikke!

  Markise løsning til erhverv og private

  Vi leverer både markiser til private kunder og til erhverv. 

  Vi kan derfor både hjælpe dig, som har brug for en markise til terrassen, samt hjælpe hvis du som hovedentreprenør mangler solafskærmning til et projekt. Har du en cafe eller restaurant, der kunne bruge en effektiv løsning til udendørsområdet? Så kan vi også hjælpe dig.

  Der er ikke den type af solafskærmning, vi ikke kan klare. Du kan altid kontakte os og få en uforpligtende snak omkring dine markise ønsker.

  Har du brug for en ny markise dug

  Trænger din markise dug til at blive udskiftet? Eller har du bare lyst til en ny farve? Så kan vi også hjælpe med det. Vi kommer ud med vores gardinbus, hvor vi kan finde den rette dug til dig, samtidig med at vi giver dit stel et tjek, og sikrer, at alt er, som det skal være. Det eneste du skal gøre, er blot at booke vores gardinbus, så vi kan tage dialogen videre. Du kan altid booke vores markisebus.

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  lift gardiner børneværelse

   Ønsker du et godt tilbud

   Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

   Vi kontakter dig hurtigst muligt.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    Lyst til at kigge forbi?

    Kontaktinfo

    Vores leverandører

    Indhent et tilbud