Elektriske Gardiner

Få et mere funktionelt hjem med elektriske gardiner. Styr selv hvornår dine gardiner skal være oppe eller nede. Nemt og effektivt

Bedre nattesøvn med bedre gardiner

rustik soveværelse

Elektriske gardiner gør hverdagen lettere

Du er endelig på vej i seng efter en lang og hektisk dag. Du rammer sengen og den svøber dig ind i et varmt kram. Men så blændes du af gadelygten. Du har igen, igen, glemt at lukke dine gardiner. Hvis dette også er noget du oplever alt for ofte, så er elektriske gardiner løsningen for dig.

Når du har elektriske gardiner, gør det ikke kun din hverdag nemmere ved at kunne styre dem. Det gør det også nemmere for dig, at få mest muligt ud af gardinets funktion. Du kan nemlig indstille gardinerne med motor afhængig af tidspunkt. Gardinerne kan rulle op om morgenen, inden du vågner, så du vågner til lys. Eller hvis du har eftermiddagssolen direkte ind i stuen, så kan du indstille gardinet til at rulle for. På denne måde får du bibeholdt et optimalt indeklima.

Mange fordele ved at have elektriske gardiner

Der er mange fordele ved at have elektriske gardiner. Når du kan styre lysindfaldet, kan du derved skabe mere tryghed omkring dit hjem, da bevægelsen fra dine gardiner med motor simulere en form for tilstedeværelse.
 
Samtidig kan du også få reguleret energiniveauet, da du kan holde bedre på varmen om natten, som blev produceret om dagen. Derudover kan de fungere som børnesikring, da du undgår snore og kæder som børnene kan få fat i.

Typer af elektriske gardiner

Hos Gardindekoratøren kan du få alle vores gardin løsninger med motor. Det gælder både almindelige gardiner, men også solafskærmning. Det er nemlig ikke gardintypen der bestemmer om den kan komme med motor eller ej, men selve opsætningen der styrer det.

Men hos Gardindekoratøren kan du både få de populære gardintyper som mørklægningsgardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og lamelgardiner som en elektrisk løsning. Derudover tilbyder vi også elektriske foldegardiner og liftgardiner.

Er du i tvivl om hvilken type du ønsker, eller der vil passe bedst hjem til dig? Så kontakt os og lad vores kompetente gardinmontør komme forbi med vores gardinbus, og give dig den bedste løsning.

Et hav af muligheder

børneværelse rullegardiner

Styr mørket med elektrisk løsning

spisestue mønstrede rullegardiner

Hvordan styrer man elektriske gardiner?

Det er muligt at få alle vores gardiner eller afskærmninger med henholdsvis 12, 24 eller 22-volts motor, dette gælder både indendørs og udendørs gardiner. Det er dog nødvendigt at få en elektriker ud og montere 22-volts motoren. Vælger du i stedet en 12 eller 24 volts motor, så kan Gardindekoratøren montere det elektriske gardin med det samme. Denne løsning kalder vi ´plug and play´.

Det kræver følgende 4 elementer at få elektriske gardiner:

Når gardinet monteres, kan du vælge om strømningen fra stikontakten i væggen, skal være tilkoblet almindelige AA-batterier, el eller solceller. Med elektriske gardiner får du yderligere mulighed for at styre dine gardiner enten gennem en fjernbetjening, en app, Alexahøjtaler eller Google Home. Du vælger simpelthen bare den løsning, der fungere bedst for dig og dit hjem.

Hvad koster gardiner med motor?

Der er ikke en generel pris på gardiner med motor. Flere faktorer spiller nemlig ind, når det kommer til monteringen. En vigtigt faktorer er elinstallationen. Her kommer det nemlig an på om du bor i et ældre eller nyere hus. Er huset ældre, vil højst sandsynligt være mere omstændigt.

Derudover spiller selve gardin typen også en rolle. Der kan være forskel på om du ønsker elektriske mørklægningsgardiner eller elektriske persienner, for eksempel. En sidste faktor er selve måden du ønsker at betjene dine gardiner med motor.

Det vil altid være vores anbefaling, at du booker vores Gardinbus. Så får du både ekspert rådgivning og mulighed for afprøve forskellige gardin typer, i en og samme omgang.

Bedre nattesøvn med bedre gardiner

udestue med plissegardiner

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

lift gardiner børneværelse

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører​

   Indhent et tilbud