Liftgardiner

Liftgardiner er stilrene, smukke og giver dit hjem et personligt udtryk. Vi har mange fantastiske løsninger, der passer til alle hjem og arbejdspladser.

Pynt dit hjem med farver og mønstre

Foldegardiner mønster

Få liftgardiner fra Gardindekoratøren

Liftgardiner udtråler en sans for mode og stil, da de kan skabe en livlig kontrast i hjemmet med flotte farver og mønstre. Er du til det mere afslappede design, kommer liftgardiner også i et enkelt design med bløde farver.

Når tiden er inde til nye gardiner, er der mange overvejelser, man skal gøre sig, inden at man køber gardiner, hvis man ønsker sig et resultat, som man ikke bliver træt af alt for tidligt. Eksempelvis skal du allerede have følgende overvejelser:

Alt dette har vi hos Gardindekoratøren helt styr på, og derfor råder vi dig til, at lade os tage et kig på dit hjem, så vi kan komme med vores bud på en god løsning. Find også mere inspiration i vores galleri.

Liftgardiner efter mål

Dit valg af liftgardiner afhænger også helt af, hvilket rum gardinerne skal være i. Til soveværelset ville det være optimalt med mørke farver og mønstre, hvor køkkenets gardiner kan være i alverdens livlige og stærke farver og mønstre.

Liftgardiner er alsidige og kan fås i et hav af størrelser, og det er muligt at finde en størrelse, der passer til dit vindue. Vent med at bryde din hjerne med alt for mange overvejelser og tanker ang. valg af nye liftgardiner. Lad i stedet Gardindekoratøren tage et kig på sagerne, det har vi gjort mange gange før med stor succes. Vi kører hhv. i vores gardinbus i og omkring København og Lyngby.

Undgå snore og kæder

Orange foldegardin

Elektriske liftgardiner

Hvis du ønsker liftgardiner, men gerne vil undgå for mange snorer eller kæder, så er elektriske gardiner løsningen for dig. Du kan nemlig helt selv styre hvor meget eller lidt lys du vil have ind, uden at skulle rejse dig. Har du lange dage eller rejser du meget, så er elektriske liftgardiner en god måde at give lidt bevægelse til dit hjem. Du kan nemlig indstille dine gardiner lige efter dine behov.

Hvis du ønsker at vide mere omkring elektriske gardiner, samt vores udbud af dem, så klik her.

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

lift gardiner børneværelse

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører

   Indhent et tilbud