Plisségardiner

Plisségardiner er en fremragende og fleksibel løsning, der kan tilpasses alle typer vinduer. De kan indstilles så der stadig kan komme den rette mængde sol ind.

Sæt fantasien løs

plisségardin lyserød og hvid
farvede plissegardiner

Et hav af muligheder med plisségardiner

Plisségardiner er blevet et populært valg, og det kan man sagtens forstå! Et plisségardin passer ind i de fleste vindueskarme, også hvor vindueskonstruktionen ikke nødvendigvis er kvadratisk. Er du til enkelthed og ensartethed, er plisségardiner helt sikkert noget for dig.

De kommer i mange varianter og byder på et hav af muligheder. Har du store gulv-til-loft vinduer, er det muligt kun at afskærme et bestemt sted på vinduet. Derudover er det muligt at få plisségardiner med motor og fjernbetjening, så du kan styre gardinerne uden, at skulle rejse dig fra sofaen.

Opsætning af plisségardiner

Vi tilbyder blandt andet plisségardiner af mærket JAB, som er kendt for sine unikke og stilfulde designs.

Når du skal have nye gardiner, er det vigtigt at vælge nogle der passer sammen med rummets resterende interiør.

Vi har arbejdet som gardinmontør i mange år og besidder derfor den rette viden i forhold til farver, lysindfald, materialer og opmåling. Vi kører rundt til vores kunder i vores gardinbus, så det bliver så nemt som muligt for dig som kunde.

Vi kører primært i området omkring Hvidovre, Rødovre og Valby samt resten af København, men vi har også kunder fra hele Sjælland.

Typer af plisségardiner

Der findes ikke en helt generel type af plisségardiner, da de kan skræddersyet til ethvert individuelt behov. Det betyder, at du kan få gardiner, uanset om dit vindue er rektangulært, rundt eller sågar trekantet. Derudover fungere plisségardiner også til døre.

Der er mange fordele ved plisségardiner, foruden at være diskret løsning til vinduer og døre. De fylder nemlig ikke ret meget, når de er trukket op, og er meget rengøringsvenlige.

Et plisségardin har blandt andet følgende fordele:

Skræddersyet plisségardiner

gardiner på badeværelse
gardin stue

Plisségardiner Up and Down

Plisségardiner kan have flere forskellige betjeningsmetoder og den meget populær løsning er Up and Down. Denne type plisségardin er perfekt til dig, som ønsker lys ind fra oven, men samtidig ønsker at afskærme fra bunden af. På den måde kan du styre lysindfaldet lige efter dine ønsker og behov.

Hør om dine muligheder

Ring til os på telefon 36 49 69 69 for at høre mere om mulighederne for plisségardin. Du kan også udfylde kontaktformularen længere nede, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Plisségardiner til skråvinduer

At finde et gardin der passer til dine skråvinduer, kan være lidt af en udfordring. Heldigvis er et plisségardin nemt at tilpasse alle typer vinduer og behov.

Plisségardiner til dør

Foruden at være rigtig gode til alle typer vinduer, så er plisségardinet også en fordelagtig løsning, når det kommer til døre. Det kan nemlig trækkes helt op til kanten, hvilket gør at det ikke fylder særlig meget, i forhold til andre gardiner.
solafskærmning køkken

Elektriske plisségardiner

Hvis du ønsker at styre din dine plisségardiner, uden at skulle gå hen og rette dem hele tiden. Så kan du også få dem som elektriske gardiner. Her får dine plisségardiner motorstyring, så du bare ved få klik, kan styre lysindfaldet i dit hjem.

Det smarte er, at du behøver ikke være fysisk tilstede i hjemmet, for at kunne styre dine gardiner. Er du ude eller på arbejde hele dagen, så kan du stadig styre hvor meget eller lidt, dit plisségardin skal være åbent.

Hvis du vil vide mere om vores elektriske gardiner, så klik her.

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

lift gardiner børneværelse

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører

   Indhent et tilbud