Foldegardiner

Skab en hyggelig stemning i dit rum med foldegardiner

Bedre nattesøvn med bedre gardiner

Foldegardiner

Foldegardiner er en enkelt måde, at dekorere vinduet på, og så på en minimalistisk måde.

Foldegardiner kan laves af alle typer gardinstof, men vær opmærksom på, at det ikke er alle typer stoffer der tåler vask.

Foldegardiner bruges i alle rum, hvor gardiner ikke må syne af meget.​

Foldegardiner bruges oftes i køkkener og stuer/udestuer pga. vaskbarheden.

Ved du lige hvilket stof du vil have dine gardiner i, da de skal matche andre boligtekstiler i hjemmet, så er foldegardiner det helt rigtige valg. Foldegardiner kan nemlig syes efter eget stofvalg.

Gardindekoratøren Peter Horslunds gardinservice er på rullende hjul i form af en smart gardinbus, så du kan bare blive hjemme, Peter kommer nemlig til dig, så i sammen kan finde ud af, hvilke gardiner der vil klæde dit hjem, kontor eller et helt tredje sted.

Foldegardiner bærer præg af et dekorativt, blødt og hjemligt design samtidig med at det kan afskærme for sollys og beskytte din privatsfære. Der findes et hav af farver,mønstre og varianter, med foldegardiner er det kun fantasien der sætter grænser. Om dine folde-gardiner skal være transparente, tætte eller mørklæggende afgør du, og er du i tvivl vil GardinDekoratøren hellere end gerne dele ud af sine mange års erfaring på området.

Vælg den rigtige farve

Når man skal vælge en farve til sine gardiner og dermed til sit hjem er det en god idé have styr på, hvad de enkelte farver udstråler. Farven rød egner sig godt til selskabelige rum da den udstråler glæde, kærlighed og aktivitet. Gul egner sig glimrende til kontorer da den fremmer logisk tankegang og stimulerer intellektualiteten. Himlens farve blå symboliserer afslappethed og ro og egner sig derfor godt til soveværelset, men alt dette med farver kan Gardindekoratøren fortælle dig meget mere om når han skal vejlede dig i valg af foldegardiner.

Gardin eksperten Peter, de nye foldegardiner og deres evne til at løfte din triste stue eller dit farveløse værelse er heldigvis kun et telefonopklad væk. Peter kører i områderne mellem Lyngby og København.

Bedre nattesøvn med bedre gardiner

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

lift gardiner

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører​