Gardiner

Få en bedre søvn med gardiner. Uanset om du er til foldegardiner, rullegardiner, plissegardiner, persienner eller vil holde mørket ude med mørklægningsgardiner, så har vi løsningen til dig.

Foldegardiner

Foldegardiner

Er til dig, der ønsker at indramme dit vindue blødt og smukt.

stue med lamelgardiner

Lamelgardiner

Er ideelle til store vinduespartier. De kommer i et hav af farver og størrelser, så der er rig mulighed for at tilpasse dem til din indretning.

Liftgardiner

Liftgardiner

Giver dig mulighed for at sætte dig eget præg på dit hjem.

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner

Når du ønsker en god og dyb nattesøvn, uden at blive forstyrret af lyset udenfor.

grå og sort panelgardin

Panelgardiner

Er en fleksibel type af gardiner. Du kan rykke dem og afskærme, om det er solen eller andet der skulle genere i det pågældende vindue.

Persienner stue

Persienner

Til dig som ønsker en klassisk måde, at styre lysindfaldet i dit hjem. Du kan få persienner i både metal og træ.

Plissegardiner

Plisségardiner

Er nemme at tilpasse vinduer, samtidig med, at du får et klassisk og tidsløst design.

rullegardin spisestue

Rullegardiner

Klassisk og stilrent design. Perfekt som solafskærmning eller afskærmning af kig ude fra.

Gardiner efter mål

Står du og mangler ny gardiner til dit hjem? Så er du kommet til det rette sted.

Gardindekoratøren har et bredt udvalg af stilarter, mønstre, farver og tekstiler, så du nemmest kan finde de gardiner, der passer bedst til dig.
Når du først har fundet det perfekte gardin til din bolig eller til kontoret, skal du også have dem monteret på en måde der holder, og ikke mindst er smukt at se på.

En veludført gardinopsætning kan ikke altid være lige nem at udføre selv, så hvorfor ikke spare besværet og få Gardindekoratøren til at montere dine gardiner for dig med vores gardinbus?

Hvad koster gardiner

Prisen på gardiner afhænger selvfølgelig af hvilke typen du vælger, samt hvor mange det drejer sig om. Kom forbi vores butik, eller kontakt os for at høre nærmere om vores priser. Ud fra dine individuelle ønsker, kan vi udarbejde et rigtig godt tilbud.

Opsætning af gardiner

Gardindekoratøren har mange års erfaring inden for montering og opsætning af gardiner, derfor kan vi levere dig et resultat, du kan være glad for i mange år. Når vi udfører en gardinopsætning, er det vigtigt for os at det stykke arbejde, vi udfører for kunden, lever op til en høj standard. Kun på den måde kan vi være stolte over ikke mindst et veludført job, men også endnu en tilfreds kunde.

Peter, som er indehaver af Gardindekoratøren, kommer til din adresse i gardinbussen, hvor der også er mulighed for at medbringe flere styles og materialer, så du kan se dine muligheder i dit eget hjem. Her kan du matche gardinets farve og materiale med hjemmests allerede etablerede interiør. Dette giver dig den bedste mulighed for, at opnå et harmonisk og velafbalanceret hjem.

Elektriske gardiner

Gardiner med motor er for dig, der vægter funktionalitet højt, da  et gardin med motor sparer dig for en masse besvær. Via din fjernbetjening eller app, har du mulighed for at styre gardinerne, så du selv slipper for at skulle justere dem manuelt. Når du køber nye gardiner er det ikke kun for at skabe lys, mørke eller skygge.

Det er også for at skabe en stemning

Alle vores gardiner og solafskærmninger- indendørs og udendørs, kan fås med motor med henholdsvis 12, 24 og 220-volts motor. Hvis du ønsker en 22-volts motor er det nødvendigt med en elektriker, men vælger du 12 eller 24, kan vi hos Gardindekoratøren komme og montere med det samme – hvilket vi kalder ’plug and play’. 

Valg af strøm til elektriske gardiner

I forbindelse med montering kan du vælge almindelige AA-batterier, solceller eller el, der bliver koblet til en stikkontakt til væggen. 

Vælger du at få monteret elektriske gardiner har du mulighed for at styre de nye gardiner enten via en fjernbetjening, en app, Google Home, eller en Alexahøjtaler.

Gør livet nemmere

rustik soveværelse

Kontakt os og hør mere om gardiner med og uden motor

Gardindekoratøren leverer til private og erhverv. Vi har mange års erfaring med at levere nye gardiner til private hjem, institutioner, klinikker, ambassader, museer, kontorer og mange andre steder. Vi leverer og sælger nye gardiner, herunder gardiner med motor til kunder i Rødovre, Hvidovre, Valby, Næstved og omegn.

Er du lidt i tvivl om, hvilke nye gardiner du skal vælge, kan du altid kontakte Gardindekoratøren, der kan vejlede dig om nye gardiner, gardiner med motor, priser eller andet, samt udarbejde en pris og et tilbud. Du kan ringe til os ved at klikke på vores telefonknap forneden. Du kan eventuelt udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

lift gardiner børneværelse

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører

   Indhent et tilbud