Bedre nattesøvn med bedre gardiner

liftgardin

Få nye gardiner i form af gardiner med motor

Er du på udkig efter nye gardiner? Hos Gardindekoratøren leverer vi gardiner med motor i høj kvalitet.

​ Vi forhandler ligeledes foldegardiner, liftgardiner og andre former for solafskærmninger.

Hos Gardindekoratøren leverer og sælger vi nye gardiner, herunder gardiner med motor til kunder i Rødovre, Hvidovre, Valby og omegn.

Ekspertise inden for gardiner med motor

Gardindekoratøren leverer til private og erhverv. Vi har mange års erfaring med at levere nye gardiner til private hjem, institutioner, klinikker, ambassader, museer, kontorer og mange andre steder. Gardiner med motor er for dig, der vægter funktionalitet højt, da gardiner med motor sparer dig for en masse besvær. Via din fjernbetjening eller app, har du mulighed for at styre gardinerne, så du selv slipper for at skulle justere dem manuelt. Når du køber nye gardiner er det ikke kun for at skabe lys, mørke eller skygge. 

Det er også for, at skabe en stemning og harmoni, eller dæmpe lyden i rummet.

Hvad koster gardiner?

Prisen på gardiner afhænger af typen af gardiner og hvor mange det drejer sig om. Kom forbi vores butik, eller kontakt os for at høre nærmere om vores priser. Ud fra dine individuelle ønsker, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere om gardiner med motor

Er du lidt i tvivl om, hvilke nye gardiner du skal vælge, kan du altid kontakte Gardindekoratøren, der kan vejlede dig om nye gardiner, gardiner med motor, priser eller andet, samt udarbejde en pris og et tilbud. Du kan ringe til os på 36 49 69 69, udfylde vores kontaktformular, eller sende en e-mail til info@gardindekoratoren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Montering af nye gardiner i høj kvalitet

Alle vores gardiner og solafskærmninger- indendørs og udendørs kan fås med motor med henholdsvis 12, 24 og 220-volts motor. Hvis du ønsker en 22-volts motor er det nødvendigt med en elektriker, men vælger du 12 eller 24, kan vi hos Gardindekoratøren komme og montere med det samme – hvilket vi kalder ’plug and play’. I forbindelse med montering kan du vælge almindelige AA-batterier, solceller eller el, der bliver koblet til en stikkontakt til væggen. Vælger du at få monteret gardiner med motor har du mulighed for at styre de nye gardiner enten via en fjernbetjening, en app, Google Home, eller en Alexahøjtaler.

Du kan vælge at få monteret:

​Vi hjælper gerne med rådgivning om dine nye gardiner og forslag til hvilken løsning der passer til dit behov.​​

Bedre nattesøvn med bedre gardiner

Ønsker du et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

lift gardiner

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Vores leverandører​