Slip for insekter i hjemmet

døre med insektnet

Insektnet til døre og vinduer

Luft ud i fred og nyd velværet ved et bedre indeklima med insektnet

Frisk luft er en af de bedste metoder til at få et bedre indeklima. Det har en stor betydning for vores velvære, at der er et sundt og godt indeklima, men for mange kniber det med at få luftet nok ud. Det skyldes ofte, at man helst vil undgå at lukke insekter, edderkopper og pollen indenfor.

Det er især på varme sommerdage, hvor man åbner for døre og vinduer for at få frisk luft ind i huset, at man kan opleve, at insekterne strømmer ind. De fleste har til tider oplevet den irriterende lyd af fluer og myg på eksempelvis soveværelse, når man skal til at sove.

En af de bedste løsninger, som man har gjort brug af i flere hundrede af år, det er via et diskret net mod insekter, der selvfølgelig er tilpasset til det moderne hjem. Vi har et bredt udvalg af insektnet, og vi kan i øvrigt hjælpe dig med at montere det på dine vinduer og døre.

Insektnet på mål

Oplever du at insekter trænger ind i dit hjem, så er insektnettet din ideelle løsning. Vi leverer og monterer tilpassede insektnet, så de er tilpasset din bolig. Skal det være en integreret del af dit hjems gardiner, eller er du på udkig efter et insektnet til døren – så kan vi hjælpe dig trygt videre.

Når vejret bliver godt, og sommeren er lige om hjørnet, så vil insekterne gøre alt for at søge ind i dit hjem. Er du træt af irriterende myg og fluer, så kan et myggenet gøre forskellen for dig.

Bliver du forstyrret i din nattesøvn? Vi mennesker bruger utrolig meget tid i vores soveværelse. En god nattesøvn er vigtig for vores psyke og udvikling. Et insektnet fra Gardindekoratøren vil sikre dig en god og uforstyrret nattesøvn.

Vi tilbyder

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, så kontakt os endelig.

Insektnet sørger for et bedre indeklima

Når vi befinder os indendørs, så er luften op til 5 gange så forurenet end luften udenfor. Det er hovedsageligt støv, pollen, røg, lugte, allergener fra kæledyr og mikroorganismer, som hænger i den luft, vi indånder. Her vil et insektnet gøre en positiv forskel for dit indeklima.

Sommeren betyder varmere nætter og for mange et øget behov for at lufte ud for en bedre nattesøvn. Bliv fri for flere insekter indendørs med et praktisk insektnet, der kan placeres både i døre og vinduer. 

Et insektnet kan både bidrage til et sundere indeklima, samt forebyggelse imod snavs.

Med det selvlukkende net, skal du ikke bekymre dig om du nu huskede at lukkede nettet igen. Selvlukkende insektnet lukker ved hjælp af magneter. Er du derfor på udkig efter et insektnet til dør med magneter, så er du kommet til det rigtige sted.

Insektnettet placeres oftest ved havedøre, stuevinduer eller soveværelsesvinduer.

  Insektnet til dør

  Er der noget værre end at have en myg summende omkring sig i soveværelset, når man prøver at falde i søvn i sommermånederne?

  Med et insektnet kan du med god samvittighed nyde de varme sommeraftener med åbne vinduer og lyset tændt uden at bekymre dig om myg, fluer, natsværmere og stankelben.

  Vi leverer og monterer insektnet til døre, vinduer, rulledøre og skråvinduer. Vi kan levere nettet til både skydedøre og smækdøre, ligesom det også kan fås som plisségardin eller rullegardin

  Insektnet til vinduer

  Sundhedsmyndighederne stiller i dag store krav til hygiejnen i offentlige institutioner og virksomheder med erhvervskøkkener, hvorfor det i dag er et lovkrav med insektnet foran vinduer og døre, der kan åbnes ud mod omgivelserne fra køkkenet.

  Vi sørger for at sikre alle udgange med insektnet, så dit erhvervskøkken lever op til alle myndighedernes krav og regler om ordentlig hygiejne.

  soveværelsesvindue insektent
  insektnet dør

  Er du generet af pollen?

  Så kan vi også være behjælpelig med et pollenfilter, der med samme effekt som et insektnet begrænser mængden af pollen i hjemmet. På den måde er det slut med at være generet af en næse der løber, eller at skulle undgå at holde vinduer og døre lukkede på grund af høfeberen. Et allergivenligt insektnet reducerer mængden af birkepollen med 97% og mængden af græspollen med 100%.

  Vi sætter insektnet op i Næstved og på resten af Sjælland, så kontakt os på telefon 30 32 19 70, hvis du har brug for den rigtige vejledning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et pollenfilter eller et insektnet.

  Eksempelvis er det meget moderne at kombinere diskrete og lyse panelgardiner med en stærk pangfarve eller et spraglet mønster. Det er en enkel og simpel måde at få farver ind i hjemmet eller på arbejdspladsen. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

  Insektnet tilbud og priser

  Hos Gardindekoratøren er det altid gratis og uforpligtende at få målt dine døre og vinduer. Hvor selve monteringen af insektnet, afhænger af hvilken produkttype du vælger. Du kan få en konkret pris for montering af insektvinduer, når vi har været hjemme ved dig og besigtige omfanget af arbejdet, du har selvfølgelig også mulighed for at besøge vores butik i Hvidovre.

  Beslutter du dig for at få monteret insektvinduer, så kommer vi gerne ud og giver et godt tilbud.

  Vi kan først stille os tilfredse, når du er tilfreds. Hvad end dit behov er, så kan Gardindekoratøren hjælpe dig med montere og opmåle, så du får et effektivt og holdbart insektnet.

  Find dit insektnet

  Insektnet fås i mange størrelser og farver, og som din gardindekoratør vil vi hjælpe dig med at finde den optimale løsning. Vi mener at god service og høj kvalitet er essentielt for et godt resultat.

  Vi tilbyder opmåling og montering, så resultatet både bliver diskret og effektivt. Det eneste du skal tage stilling til, det er, hvor mange insektnet dit hjem har brug for. Derudover tilbyder vi også skræddersyede løsninger. Du kan uforpligtende og helt gratis bestille en gardinbus, hvor vi så vil køre hjem til dig med et bredt udvalg af vores produkter. Herfra kan du afprøve forskellige designs i dit hjem.

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  lift gardiner børneværelse

   Ønsker du et godt tilbud

   Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

   Vi kontakter dig hurtigst muligt.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    Lyst til at kigge forbi?

    Kontaktinfo

    Vores leverandører​

    Indhent et tilbud