Persienner

Vil du have fuld kontrol over lysindfaldet fra dit vindue? Eller har du behov for afskærmning i dit hjem? Så kan du med persienner i metal eller træ opnå en effektiv og fleksibel løsning.

Et væld af muligheder

persienner cafe

Fordele ved Persienner

Persienner er den mest populære gardinløsning, og de har været på markedet i mange år. Her får du en afskærmning af vinduet på en afdæmpet og neutral måde. De er også en formidabel løsning, hvis du ønsker at begrænse lysindfaldet i hjemmet.

Afskærmning kan være en god løsning til dig, hvis du ønsker at regulere lysindfaldet eller begrænse indkig i dit hjem eller på din arbejdsplads. Denne type af afskærmning har visse fordele, som ikke er til at tage fejl af, og det er en af danskernes fortrukne løsninger.

Med persienner i træ eller metal, får du:

En af de helt store fordele ved solafskærmning med persienner er den fulde kontrol over lysindfaldet. Du har selv muligheden for at justere hvor meget lys, der skal lukkes ind i rummet. De kan alle laves med roterende effekt.

Så vil du have lukket helt eller delvist af for sollys, kan du manuelt eller fjernbetjent rotere lamellerne. Det er også muligt at få mørklægnings persiennerne til mødelokalet eller soveværelset.

Du får dermed muligheden for at skærme totalt af for uvedkommende eller forbipasserende. Bor du derfor i en stuelejlighed eller ligger dit kontor ud til vejen, kan det være rart at have mulighed for hel eller delvis afskærmning.

Persienner til skråvinduer

Når dagen er ved at være omme, og man gerne vil være lidt i fred i sit hjem, kan det være rart at afskærme sit vindue. Derudover kan du også sikre, at ingen kan gå forbi og lure ind i dit hjem, mens du ikke er hjemme.

Persienner giver dig mulighed for selv at bestemme præcis hvor solens lys skal ramme, og du kan også vælge at lukke helt af for lyset med mørklægningspersienner. Vil man se TV på en solrig sommerdag, kan de afskærme 100%, så sollyset ikke generer, imens du ser fjernsyn.

Med persiennens fleksibilitet og alsidighed fungerer de både til almindelige vinduer, eller til skråvinduer.

Faber er blandt et af de mærker som Gardindekoratøren tilbyder. Stilen hos Faber er klassisk, luksuriøst, elegant og enkelt.

træ persienner
kontorarbejder

Materiale og farver

Persiennerne kommer i et stort udvalg af farver og materialer. Vi ligger blandt andet inde med løsninger som.

Persiennerne i træ og metal er de mest populære løsninger, og kan tilpasses netop dit vindue og prisklasse. Begge typer kommer i et utal af farver og forskellige typer af materiale. Finishen på persiennerne kan også skræddersys til dit behov, og vi tilbyder elektriske persienner og persienner med motor. Du har også muligheden for persienner nedefra og op, i stedet for oppe fra og ned. Med denne løsning får du stadig lys fra oven samt afskærmning af dit hjem.

Træpersienner

Træpersienner er i løbet af de seneste år blevet en af danskernes fortrukne løsninger, grundet det elegante og moderne udtryk, der opnås med forskellige typer af træsorter. Uanset træsorten, er persiennerne af træ udviklet af robust materiale, og vil give dig lang holdbarhed. Du skal altså ikke ud og finde en ny løsning efter to år med persiennerne af træ. Vi tilbyder blandt andet materialer i bambus og eg.

Persienner i metal

Materiale af metal er også et super populært valg, samt en fordelagtig løsning for afskærmning af indkig og sollys. Vores metal persienner er oftest lavet af aluminium. Alu-persienner giver dig et enkelt og tidsløst design, derudover benytter flere arbejdspladser sig af denne løsning. Udover alu-persiennerne har vi et bredt udvalg af metal, og vi kan konstruerer et design, der passer til netop dig. Materialerne adskiller sig på tykkelse, vægt, farve og behandling.

Udvendige persienner

Ønsker du en vindstabil afskærmning med mest muligt dagslys, er udvendige persienner måske løsning til dig. Vi sørger for opsætning af persienner udendørs på dit hjem eller arbejdsplads. Modsat screens og vinduesmarkiser har du med udendørs persienner, stadig mulighed for lysindfald og udsyn. Derudover kan de være behjælpelige til mere behagelig indeklima om sommeren.

Har du mange vinduer der skal monteres med afskærmning, kan du med fordel vælge automatiske persienner. På den måde kan du regulere alle på én gang.

Elektriske persienner

Vi sørger for, at du får det meste ud af dine nye automatiske persienner. Med vores innovative løsninger til elektriske persienner har du muligheden for at:

 • Hæve
 • Sænke
 • Justere

Alle tre funktioner fungerer ved blot at trykke på nogle få knapper. På den måde sikrer du også et enkelt udseende, og du slipper også for snore hængende i siden.

Hvis du gerne vil vide mere omkring vores elektriske gardin løsninger, så kan du læse mere her.

Hvorfor vælge persienner?

Persienner er en af de bedste løsninger hvad angår justering af lysindfald og afskærmning af dit hjem eller arbejdsplads. Søger du nye persienner i København, Næstved eller andre steder på Sjælland, er du kommet til det rette sted! Vi ser flere fordele med en persienne, men her kan du læse 3 af dem:
Som noget nyt, laves de også som svæve modeller, hvor de kan trækkes op nede fra.

Persienner på mål

Persiennerne kommer ligesom alle andre gardiner i flere mål. Sørg derfor altid for, at have målt dine vinduer eller glaspartier op, inden du går på jagt efter nye gardiner eller persienner.

Vi tilbyder både i standard- og specifikke mål. Uanset dit vindues størrelse, kan vi levere og montere.

Gardindekoratøren Peter Horslund er uddannet indenfor persienner og gardiner, og derfor besidder han en viden og erfaring, der gør ham i stand til at vurdere hvilken løsning, der vil egne sig til dine vinduer i København, Næstved, Køge eller andre steder på Sjælland.

Har du nogle spørgsmål til overstående, er du mere end velkommen til at sende en besked under menuen ’Kontakt’. Gardindekoratøren kører gerne forbi dig med vores gardinbus i København og omegn eller på resten af Sjælland.

Montering af persienner

Vi er beliggende i Hvidovre, men leverer og monterer persienner i København og omegn. Vælger du os som din gardinmontør, sørger vi for professionel opmåling, vejledning og kommer også gerne forbi dig med farve- og materialeprøver.

Er du på udkig efter et tilbud, så udfyld vores kontaktformular i dag!

  Billige persienner

  Er du på udkig efter billige persienner, har du en fordel, hvis dine vinduer er udformet efter standardiseret mål. Persiennerne i standard mål masseproduceres, ligesom så mange andre gardiner, og har minimale omkostninger i forhold til produktionspris.

  Det er dog ikke ens betydning med, at du ikke kan få billige persienner. Vi tilbyder billige løsninger i standard- og specifikke mål. Ønsker du mørklægnings persienner anbefaler vi, at du får lavet persienner efter mål, så du opnår 100% solafskærmning.

  Der er ikke nogle fast pris på en persienne. Vi hjælper dig gerne med et uforpligtigende tilbud og professionel vejledning, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 30 32 19 70.

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  lift gardiner børneværelse

   Ønsker du et godt tilbud

   Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

   Vi kontakter dig hurtigst muligt.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    Lyst til at kigge forbi?

    Kontaktinfo

    Vores leverandører​

    Indhent et tilbud