Rullegardiner er en enkel og effektiv form for solafskærmning

Hos Gardindekoratøren kan du få rullegardiner i forskellige farver og mønstre. 

Disse gardiner laves, som de øvrige solafskærmningsprodukter, også med motor og fjernbetjening. Rullegardiner er enkle, stilrene og praktiske. De beskytter boligens privatsfære, så du være i fred og ro i dit eget hjem. Vi anbefaler altid rullegardiner til dig, der ønsker et moderne og stilrent udtryk i hjemmet, på kontoret eller et helt tredje sted.

Rullegardiner kommer som sagt i mange varianter, materialer, farver og mønstre. Vi har været gardinmontør i mange år, og har derfor stor erfaring i hvilke gardiner, der vil give indretningen det helt perfekte finish. Med rullegardiner bliver lyset i rummet dæmpet på en behagelig og afslappet måde. Vi bruger blandt andet produkter fra Velux, hvilket er din sikkerhed for den gode kvalitet.

Vi guider dig til de perfekte rullegardiner

Vi har min egen gardinbus og kører rundt til kunderne for at levere og opsætte gardiner efter mål – herunder rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, mørklægning og meget andet. Det er vigtigt for mig, at kvaliteten er i top og at mine kunder altid er glade og tilfredse og føler sig godt behandlet. Vi kører primært i området nær Hvidovre, Frederiksberg, København og Amager, men har kunder fra hele Sjælland.

Kontakt mig for at få et tilbud på billige rullegardiner

Er du i tvivl om, hvilke rullegardiner der passer bedst til dit hjem eller kontor, er du altid velkommen til at ringe til mig – så kommer Vi forbi og vurderer, opmåler og rådgiver.


Ring til mig på telefon 30 32 19 70 eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt din 

gardinmontør 

for at få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale gardinmontør for at høre mere om mine produkter, priser eller ydelser.

Skriv til os på e-mail:​ info@gardindekoratoren.dk for at høre nærmere. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Granitvej 2, 4684 Holmegaard

Hvidovrevej 378, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908

Gardindekoratøren v/Peter Dyrholm Horslund
Granitvej 2
4684 Holmegaard
CVR: 33111908

Gardindekoratøren v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 378, 

2650 Hvidovre

Tlf.: 30321970
CVR: 33111908
info@gardindekoratoren.dk