Plisségardin er en diskret løsning til vinduer og døre

Hos Gardindekoratøren kan du få plisségardin til konkurrencedygtige priser. 

Plisségardin er rigtig gode, hvis du vil have en mere diskret løsning til vinduer og døre. De fylder nemlig ikke ret meget, når de er trukket op og er meget rengøringsvenlige.

Et plisségardin har blandt andet følgende fordele:

  • De fås både som mørklægning, mønstret og ensfarvet
  • De kan laves til næsten alle typer døre og vinduer
  • De kan trækkes ned eller op og kan laves som svæve plissér, hvor man selv bestemmer om de skal køre op/ned eller side på midten og trækkes begge veje

Et plisségardin kan laves med motor og fjernbetjening

Plisségardin er blevet et populært valg, og det kan man sagtens forstå! Et plisségardin passer ind i de fleste karma, også hvor vindueskonstruktionen ikke nødvendigvis er kvadratisk. Er du til enkelthed og ensartethed er plisségardiner helt sikkert noget for dig.

De kommer i mange varianter og byder på et hav af muligheder. Har du store gulv-til-loft vinduer er det muligt kun at afskærme et bestemt sted på vinduet. Derudover er det muligt at få plisségardin med motor og fjernbetjening, så de kan styre gardinerne uden at skulle rejse dig fra sofaen.

Vi tilbyder blandt andet plisségardiner af mærket JAB, som er kendt for sine unikke og stilfulde designs. Du kan se et udvalg af JAB gardiner her.

Når du skal have nye gardiner, er det vigtigt at vælge nogle der passer sammen med rummets resterende interiør. Vi har arbejdet som gardinmontør i mange år og besidder derfor den rette viden i forhold til farver, lysindfald, materialer og opmåling. Vi kører rundt til mine kunder i min gardinbus, så det bliver så nemt som muligt for dig som kunde. Vi kører primært i området nær Hvidovre, Frederiksberg, København og Amager, men har kunder fra hele Sjælland.

Kontakt mig for at høre mere om dine muligheder

Ring til mig på telefon 30 32 19 70 for at høre mere om mulighederne for plisségardin. Du kan også udfylde kontaktformularen længere nede, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt din 

gardinmontør 

for at få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale gardinmontør for at høre mere om mine produkter, priser eller ydelser.

Skriv til os på e-mail:​ info@gardindekoratoren.dk for at høre nærmere. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Granitvej 2, 4684 Holmegaard

Hvidovrevej 378, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908

Gardindekoratøren v/Peter Dyrholm Horslund
Granitvej 2
4684 Holmegaard
CVR: 33111908

Gardindekoratøren v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 378, 

2650 Hvidovre

Tlf.: 30321970
CVR: 33111908
info@gardindekoratoren.dk