Lamelgardiner tilbydes med opmåling, levering og opsætning

Hos Gardindekoratøren kan du købe lamelgardiner ud fra dine individuelle mål.

Man ser i dag mange lamelgardiner i de danske hjem samt på kontorer og klinikker. Med deres grafiske og enkle udtryk kan de nemt gøres til en personlig del af indretningen i rummet.

Udover lamelgardiner tilbyder vi blandt andet også plisségardiner, rullegardiner og mørklægning samt mange andre typer gardiner og tilbehør dertil. Vi har min egen gardinbus og kører ud til dig for at levere, opsætte og montere lamelgardiner. Vi kører primært i området nær Hvidovre, Frederiksberg, København og Amager, men har kunder fra hele Sjælland.

Store vinduespartier og skrå gavlvinduer

Lamelgardiner egner sig især godt til store vinduespartier fra gulv til loft eller skrå gavlvinduer og har mange fordele med sine praktisk egenskaber. Lameller kan trækkes helt væk eller rulles helt for, ligesom det er muligt at dreje dem og lege med lyset i rummet, som man kender det fra persienner.

Minimalistiske og elegante lamelgardiner kan fås i forskellige stoffer, farver og mønstre, så du kan få nogle, der matcher lige præcis dine ønsker til dit hjem eller virksomhed.


Vi tilbyder naturligvis billige lamelgardiner i individuelle mål og tilbyder også opmåling inden bestilling, så du er garanteret gardiner i den helt rigtige størrelse. Det er også muligt at få lamelgardiner med motor og fjernbetjening.

Kontakt mig for et godt tilbud på lamelgardiner

Men kan man afkorte lamelgardiner? Og kan man vaske lamelgardiner i vaskemaskine? Du skal ikke tøve med at kontakte os for at få svar på dine spørgsmål om lamelgardiner samt få en billig pris på levering og opsætning. Ring til mig på telefon 30 32 19 70 eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt din 

gardinmontør 

for at få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale gardinmontør for at høre mere om mine produkter, priser eller ydelser.

Skriv til os på e-mail:​ info@gardindekoratoren.dk for at høre nærmere. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Granitvej 2, 4684 Holmegaard

Hvidovrevej 378, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908

Gardindekoratøren v/Peter Dyrholm Horslund
Granitvej 2
4684 Holmegaard
CVR: 33111908

Gardindekoratøren v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 378, 

2650 Hvidovre

Tlf.: 30321970
CVR: 33111908
info@gardindekoratoren.dk