Solafskærmning med solgardiner

Hvor gardiner ofte bruges som en del af indretningen i hjemmet, er solafskærmning med solgardiner til for at sørge for en decideret lysregulering i hjemmet.

​Uanset om du skal bruge solgardiner til hjemmet, til institutionen eller til virksomheden, så er det vigtigt, at vælge den rigtige afskærmning, da den helt rigtige løsning kan gøre en kæmpe forskel.

Hvilken form for solafskærmning?

Den helt rigtige form for solafskærmning afhænger af, hvilke behov solgardinerne skal dække; eksempelvis i hvilket rum skal solgardinerne hænge, skal de harmonere med resten af indretningen, skal de blot være lysdæmpende eller fungere som decideret mørkelægning?

​Disse spørgsmål kan vi hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring inden for gardiner og solafskærmning ved solgardiner og kan give dig den helt rette vejledning, så du får lige præcis det solgardin, du har behov for i dit hjem eller din virksomhed.

Vi leverer solafskærmning inden for:

Du kan klikke dig ind og læse om de forskellige former for solafskærmning, ligesom du også er velkommen til at kontakte os på telefon 30 32 19 70, hvis du ønsker professionel vejledning eller ønsker at bestille solgardiner.

Kontakt vores

gardinmontør 

for at få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale gardinmontør for at høre mere om mine produkter, priser eller ydelser. Du kan selvfølgelig også kigge forbi vores gardinbutik i Hvidovre.

Skriv til os på e-mail​ info@gardindekoratoren.dk for at høre nærmere eller ring på telefon 36 49 69 69. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 348, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908