Rullegardiner er en enkel og effektiv form for solafskærmning

Disse gardiner fremstilles, som de øvrige solafskærmningsprodukter, også med motor og fjernbetjening. Rullegardiner er enkle, stilrene og praktiske. De beskytter boligens privatsfære, så du være i fred og ro i dit eget hjem. Vi anbefaler altid rullegardiner til dig, der ønsker et moderne og stilrent udtryk i hjemmet, på kontoret eller et helt tredje sted.

Rullegardiner kommer som sagt i mange varianter, materialer, farver og mønstre. Vi har været gardinmontør i mange år, og har derfor stor erfaring i hvilke gardiner, der vil give indretningen det helt perfekte finish. Med rullegardiner bliver lyset i rummet dæmpet på en behagelig og afslappet måde. Vi bruger blandt andet produkter fra Velux, hvilket er din sikkerhed for den gode kvalitet.

Vi guider dig til de perfekte rullegardiner

Vi har egen gardinbus og kører rundt til kunderne for at levere og opsætte gardiner efter mål i blandt andet Hvidovre og København, herunder på Frederiksberg og Amager. Vi opsætter blandt andet rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, mørklægning og meget andet for kunder på hele Sjælland. Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i top og at mine kunder altid er glade og tilfredse og føler sig godt behandlet. 

Kontakt os for at få et tilbud på rullegardiner

Er du i tvivl om, hvilke rullegardiner der passer bedst til dit dine behov, er du altid velkommen til at ringe til os på 36 49 69 69– så kommer vi forbi og vurderer, opmåler og rådgiver. Du kan også skrive en e-mail til info@gardindekoratoren.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker information om vores priser. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du et godt tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 348, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908