Mørklægningsgardiner fra Velux sikrer dig optimal mørklægning

Hos Gardindekoratøren tilbyder vi mørklægningsgardiner i høj kvalitet fra mærket Velux. 

Mørklægningsgardiner er især kendt fra tiden under 2. verdenskrig, hvor tyskerne erklærede, at Danmark skulle mørklægges. I dag bruger vi heldigvis kun denne slags gardiner for at kunne slappe af og afstresse.

Leverandøren Velux sikrer dig 100 % mørklægning, uanset hvilket tidspunkt på dagen du ønsker at gå til ro – også selvom solen skinner. Velux mørklægningsgardiner kommer i fint børstede eller hvidkalkede aluminiumslister. Når man er på udkig efter mørklægningsgardiner til sit hjem, er det vigtigt, at man prioriterer kvalitet og funktion frem for udseende. Der findes dog mange forskellige smarte designs, så der altid er noget der passer dig. Der kan opsættes mørklægningsgardiner på alle typer vinduer – herunder også ovenlysvinduer.

Få en bedre nattesøvn med opsætning af mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner hjælper dig til at få en bedre nattesøvn. Skal du være godt udhvilet, er det vigtigt at sove i buldrende mørke. Det er bevist, at jo mørkere der er i rummet, jo bedre bliver din søvn.

Vi er en kørende gardinmontør hvilket betyder, at vi kører ud til dig for at levere og opsætte gardiner – herunder blandt andet billige rullegardiner, plisségardiner og lamelgardiner

Alt efter type, kan gardinerne tilpasses til dig helt ned til mindste cm. Vi har 28 års erfaring i branchen, og vi vil hellere end gerne komme ud for at hjælpe dig med valg af mørklægningsgardiner.

Vi kører primært i området omkring Hvidovre, Rødovre,Valby og resten af København, men vi har kunder fra hele Sjælland.

Kontakt os for at få et godt tilbud på gardiner og skinner

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en god pris på mørklægningsgardiner eller blot for at få svar på dine spørgsmål.  Ring til os på telefon 36 49 69 69 eller skriv til vores e-mail ​info@gardindekoratoren.dk for at høre nærmere. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi  tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du et godt tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 348, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908