Liftgardiner

Tidens boligtrends ændre sig hele tiden, og i dag er liftgardiner et populært valg for dem der ikke længere ønsker sidegardiner.

Gardindekoratøren hjælper dig, når du skal vælge nye gardiner

Liftgardiner udtråler en sans for mode og stil, da de kan skabe en livlig kontrast i hjemmet med flotte farver og mønstre. Er du til det mere afslappede design, kommer liftgardiner også i et enkelt design med bløde farver.

Når tiden er inde til nye gardiner, er der mange overvejelser, man skal gøre sig, inden at man køber gardiner, hvis man ønsker sig et resultat, som man ikke bliver træt af alt for tidligt. Hvilken farve skal du vælge? – skal det være varme og bløde farver eller kolde og stilfulde farver? Er du til vævede eller trykte mønstre, hvilken kvalitet skal liftgardinerne være af og meget mere. Alt dette har Gardindekoratøren helt styr på, og derfor råder han dig til, at lade ham tage et kig på dit hjem, så han kan komme med sit bud på en god løsning. Find også mere inspiration i vores galleri.

Dit valg af liftgardiner afhænger også helt af, hvilket rum gardinerne skal være i. Til soveværelset ville det være optimalt med mørke farver og mønstre, hvor køkkenets gardiner kan være i alverdens livlige og stærke farver og mønstre.

Vent med at bryde din hjerne med alt for mange overvejelser og tanker ang. valg af nye liftgardiner, lad i stedet Gardindekoratøren tage et kig på sagerne, det har han gjort mange gange før med stor succes. Han kører hhv. i sin gardinbus i og omkring København og Lyngby.

Ønsker du et godt tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 348, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908