Opsætning af gardiner

Skal du have sat nye gardiner op? 

Gardindekoratøren tilbyder den bedste opsætning af gardiner!

Når du først har fundet de perfekte gardiner til din bolig, skal du også have dem monteret på en måde der holder og ikke mindst er smukt at se på. En veludført gardinopsætning kan ikke altid være lige nem at udføre selv, så hvorfor ikke spare besværet og få Gardindekoratøren til at montere dine gardiner for dig? 

Gardindekoratøren har mange års erfaring inden for montering og opsætning af gardiner i Næstved og omegn, derfor kan vi levere dig et resultat, du kan være glad for i mange år. Når vi udfører en gardinopsætning, er det vigtigt for os, at det stykke arbejde, vi udfører for kunden, lever op til en høj standard, så kan vi være stolte over ikke mindst et veludført job, men også endnu en tilfreds kunde. 

Peter kommer til din adresse i gardinbussen, hvor der også er mulighed for at medbringe flere styles og materialer, så du kan se dine muligheder hjemme i din egen stue.

Inspiration til dine næste gardiner

Mangler du inspiration til valg af dine næste gardiner, style, materiale, opsætning eller lignende er du meget velkommen til at kontakte os, så er vi altid klar med rådgivning, så du ikke står med nogle ubesvarede spørgsmål, når du skal vælge gardiner. 

Søg også inspiration i vores referencegalleri, hvor du kan se eksempler på tidligere gardinopsætninger udført af Gardindekoratøren i Næstved og omegn.

Ønsker du et godt tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 348, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908