Gardinbus

Skal gardinbussen besøge dig?

Det virker fjollet at køre hen til gardinbutikken, når det udelukker muligheden for at teste om gardinerne eller persiennerne vil passe ind i dit hjem, og i så fald skal du køre hele vejen tilbage til butikken, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Gardinbusser er svaret på en gardinekspert, der kører til din adresse med et udvalg af farver, mønstre og materialer, så i sammen kan finde de perfekte gardiner eller persienner til dit køkken, kontor, soveværelse mv. Når man står nede i gardinbutikken kan det nemlig være svært at finde ud af, hvilket mønster eller hvilken farve, der vil matche resten af din boligs interiør. Når vi kommer ud hjælper vi dig med de mange forskellige ting at overveje, når du skal vælge nye gardiner, læs her mere om vores store udvalg af gardiner i København.

Gardinbussen kommer med den bedste rådgivning

Gardindekoratøren Peter Horslund kommer hjem til dig i sin gardinbus, han tager mål, bedømmer hvilke farver, der spiller godt sammen. Peter er udlært Gardin Dekoratør, og har siden han var en ung knægt arbejdet i sin fars gardinbutik.


Disse mange års erfarring giver Peter kompetencerne til at dele ud af sin store kendskab til gardindekoration, dermed bliver du hjulpet på bedste hvis, så du kan komme til en beslutning, du kan være godt tilfreds med. Gardinbussen kører ofte i området mellem København og Lyngby, men er altid klar på en længere køretur på Sjælland.

Høj kvalitet og service

Beslutter du dig for at vælge Gardindekoratøren, næste gang du skal have nye gardiner, kan du glæde dig over, at du har valgt en samarbejdspartner, der sætter høje standarder og ikke er tilfreds, før du er tilfreds. Peter har altid arbejdet med gardiner. Han er arbejdsom og engageret, og har gennem årene lært at det betaler sig at gøre tingene ordentligt første gang! I år 2011 valgte Peter at starte sit eget gardin firma, og han var ikke i tvivl om at en gardinbus var det rigtige valg, den sparer både ham og hans kunder for en masse penge og besvær.

Kontakt os i dag og aftal en tid gardinbussen kan komme forbi din bolig, så kan vi sammen finde den helt rigtige løsning!

Kontakt din 

gardinmontør 

for at få et godt tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale gardinmontør for at høre mere om mine produkter, priser eller ydelser.

Skriv til os på e-mail​ info@gardindekoratoren.dk for at høre nærmere eller ring på telefon 36 49 69 69. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores leverandører​

Følg med hos Gardindekoratøren på Facebook​

Kontakt Gardindekoratøren

Gardindekoratøren

v/Peter Dyrholm Horslund

Granitvej 2, 4684 Holmegaard

Hvidovrevej 378, 2650 Hvidovre

E-mail: ​info@gardindekoratoren.dk

Telefon: 36 49 69 69

CVR: ​33111908

Gardindekoratøren v/Peter Dyrholm Horslund
Granitvej 2
4684 Holmegaard
CVR: 33111908

Gardindekoratøren v/Peter Dyrholm Horslund

Hvidovrevej 378, 

2650 Hvidovre

Tlf.: 30321970
CVR: 33111908
info@gardindekoratoren.dk