Lamelgardiner​

Lamelgardiner er en smuk og elegant løsning. Med mere end 30 års erfaring, kan vi hjælpe dig med et enkelt, stilrent og tidsløst design til dit hjem eller arbejdsplads.

Få et tidsløst design

lamelgardiner

Opsætning af lamelgardiner

Vi tilbyder lamelgardiner med opmåling, levering og opsætning. Hos Gardindekoratøren kan du købe lamelgardiner ud fra dine individuelle mål. Om det er et lille vindue eller store vinduespartier, har vi lameller til dig. Lamelgardiner findes i de fleste danske hjem samt på kontorer og klinikker. Med deres kvadratiske og enkle udtryk kan de nemt gøres til en personlig del af indretningen i rummet.

Ud over lamelgardiner tilbyder vi blandt andet også plisségardiner, rullegardiner og mørklægning samt mange andre typer gardiner og tilbehør dertil. Vi har vores egen gardinbus, og kører gerne ud til dig for at måle op, levere samt monterer dine lamelgardiner. Vi kører primært i området omkring Hvidovre, Frederiksberg, Amager og hele København, men vi har kunder fra hele Sjælland.

Typer af lamelgardiner

Vores lamelgardiner kommer i alle regnbuens farver og mønstre, og gardinbussen har helt sikkert et gardin, som passer til dine ønsker og behov.

Ligesom med de fleste andre typer af gardiner er det også muligt at få lamelgardiner med mørklægning.

Mørklægningsgardiner kan hjælpe dig med 100% lysreduktion. De fleste ønsker mørklægning i soveværelset, men det er også muligt, at få mørklægning lamelgardiner i mødelokalet på din arbejdsplads, eller i børnehaven der hvor børnene skal have deres middagslur.

Ud over lamelgardiner tilbyder vi blandt andet også plisségardiner, rullegardiner og mørklægning samt mange andre typer gardiner og tilbehør dertil. Vi har vores egen gardinbus, og kører gerne ud til dig for at måle op, levere samt monterer dine lamelgardiner. Vi kører primært i området omkring Hvidovre, Frederiksberg, Amager og hele København, men vi har kunder fra hele Sjælland.

Lamelgardiner til skråvinduer og store vinduespartier

Lamelgardiner egner sig især godt til store vinduespartier fra gulv til loft eller skrå gavlvinduer, og har mange fordele med sine praktiske egenskaber. Lameller kan trækkes helt væk eller rulles helt for, ligesom det er muligt at dreje dem og lege med lyset i rummet, som man kender det fra persienner. Minimalistiske og elegante lamelgardiner kan fås i forskellige materialer, farver og mønstre, så du kan få nogle, der matcher lige præcis dine ønsker til dit hjem eller virksomhed.

Er dit hjem designet med skrå vægge, har du store glaspartier eller panorama vindue? Så er et lamelgardin individuelt tilpasset dine vægge måske den optimale løsning for dig. Vi kommer ud og måler op, så du får et gardin 100% designet til dit glasparti.

Vi tilbyder naturligvis billige lamelgardiner i individuelle mål, og tilbyder også opmåling inden bestilling, så du er garanteret gardiner i den helt rigtige størrelse. Det er også muligt at få lamelgardiner med motor og fjernbetjening.

stofgardin
lamelgardin

Elektriske lamelgardiner

Synes du også, at elektriske lamelgardiner lyder smart? Og vil du gerne give dit rum et endnu mere stilrent design uden snoretræk og betjeningspanel i siden? Få elektriske lamelgardinger drevet af batterimotor og opnå optimal komfort ved at undgå unødvendige snore. Vi hjælper med opmåling og opsætning af lamelgardiner, samt professionel rådgivning.

Vi ser denne løsning som den mest optimale for børnefamilier og dig med kæledyr. Hos os har vi nemlig ikke kun fokus på design og fleksibilitet, men også på dig og dine børn og kæledyrs sikkerhed. Derfor tilbyder vi lamelgardiner med motor på batteri i stedet for snoretræk og bundkæde. På den måde undgår du lange snore i siden af gardinet, strømkabler der løber gennem dit hjem, samt mindsker risikoen for, at dine børn skulle snuble i snoren eller sidde fast under leg. Lad trygt dine børn løbe og lege med elektriske lamelgardiner, som betjenes med medfølgende fjernbetjening.

Lamelgardiner på mål

Vores lamelgardiner kommer i alle størrelser.

Om det er et lille vindue på toilettet eller store glaspartier, har vi langt de fleste længder og tilbyder flere forskellige bredder på lamellen. Den klassiske og mest anvendte lamel har en bredde på 89 mm. Vi tilbyder også mere bredde på dit lamelgardin, hvis du ønsker et mere roligt og anderledes udryk med færre lameller.

Er du i tvivl om valg af bredde, hjælper vi dig med at tilpasse lamelgardinet, der hvor det skal hænge. Vores mange typer af stof, giver en optimal mulighed for at tilpasse rummet på dit kontor, butik eller i din bolig. Vi tilbyder bl.a. farvede, transparente og mørklægnings lameller.

Montering af lamelgardiner

Er du i tvivl om hvilket lamelgardin, der passer i din bolig, kan du ikke nå toppen af dit vindue, eller er du blot i tvivl om farvevalg? Så fortvivl ej!

Vores dygtige konsulenter står klar til, at køre vores gardinbus ud og hjælpe dig med opmåling, design, farvevalg og montering af lamelgardiner. Vi monterer både lamelgardin på special mål og standard mål. Intet projekt er for stort eller småt!

Har du spørgsmål til de eksisterende gardin løsninger, som du har derhjemme eller på kontoret, besvarer vi gerne alle dine spørgsmål, og kan hjælpe med forslag til optimeringer.

lamelgardiner rum

Vedligeholdelse af dine nye gardiner

Lamelgardiner er et utrolig taknemmeligt gardin, og kræver ikke det store vedligeholdelse. Dog hjælper vi dig med gode råd og vejledning, så dine nye gardiner kan holde i mange år. De forskellige modeller har forskellige behov for vedligeholdelse og rengøring.

Skal du rengøre dine gardiner, er den nemmeste og bedste løsning, at bruge en tør klud til støv og en fugtig klud til snavs og pletter. Du kan med fordel bruge lidt sæbe eller mild rengøringsmiddel på den fugtige klud, så pletter eller anden indtørret snavs forsvinder. Du må aldrig bruge stærke rengøringsmidler som klorin, da det vil blege stoffet de steder du påfører det. Det er vigtig at passe på med for meget vand, hvis du har fået monteret elektriske gardiner.

Lamelgardiner pris

Prisen varierer alt efter farve, funktion og mål. Vi udregner prisen ud fra mængde, valg af design og om du skal bruge lamelgardiner på mål eller standard mål. Vi tilbyder dig professionel opmåling, levering og montering af lamelgardiner, samt personlig vejledning når du køber gardiner hos os. 

Søger du billig lamelgardiner er standard mål en fordel, men kan vi sagtens finde billige kvalitets gardiner til dit hjem.

Er du på udkig efter et tilbud, så udfyld vores kontaktformular i dag!

  Gardindekoratøren kommer hjem til dig

  Er du i tvivl om hvilket lamelgardin, der passer i din bolig, kan du ikke nå toppen af dit vindue, eller er du blot i tvivl om farvevalg? Så fortvivl ej! Vores dygtige konsulenter står klar til, at køre vores gardinbus ud og hjælpe dig med opmåling, design, farvevalg og montering af lamelgardiner. Vi monterer både lamelgardin på mål og standard mål. Intet projekt er for stort eller småt!

  Har du spørgsmål til de eksisterende gardin løsninger, som du har derhjemme eller på kontoret, besvarer vi gerne alle dine spørgsmål, og kan hjælpe med forslag til optimeringer.

  Kontakt os for et godt tilbud på lamelgardiner

  Men kan man afkorte lamelgardiner? Og kan man vaske lamelgardiner i vaskemaskine? Du skal ikke tøve med at kontakte os for at få svar på dine spørgsmål om lamelgardiner, samt få en billig pris på levering og opsætning.

  Ring til os på telefon 36 49 69 69 eller skriv til vores e-mail info@gardindekoratoren.dk eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig, om du søger lamelgardiner i København, Storkøbenhavn eller andre steder på Sjælland!

  Ønsker du et godt tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

  Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  lift gardiner børneværelse

   Ønsker du et godt tilbud

   Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud eller priser.

   Vi kontakter dig hurtigst muligt.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

    Lyst til at kigge forbi?

    Kontaktinfo

    Vores leverandører​

    Indhent et tilbud