Rullegardiner i København og Næstved

Rullegardiner er nok den enkelste form for solafskærmning vi har, og samtidig også den billigste i København, Næstved og omegn.

Rullegardiner fås i mange farver og mønstre.
Rillegardiner laves, som de øvrige solafskærmnings produkter, også med motorer.

Rullegardinet er enkelt, stilrent og praktisk. Det beskytter boligens privatsfære, så du kan være i ro og fred i eget hjem.

Gardindekoratøren anbefaler rullegardiner til dig som ønsker et moderne og stilrent udtryk i hjemmet, på kontoret eller andet sted.

Rullegardiner kommer i mange varianter, materialer, farver og mønstre. Gardindekoratøren Peter Horslund har, siden han var en knægt arbejdet i denne branche, og derfor har han stor erfaring i, hvilke gardiner der vil give indretningen det helt perfekte finish.

Med rullegardiner bliver lyset i rummet dæmpet på en behagelig og afslappet måde. Lyset anhænger alt efter hvilket materiale og hvilken farve, du vælger til dit rullegardin. Transparente gardiner lader lyset skinne igennem og skaber et lyst og klart rum, hvorimod et rullegardin i mørke farver vil skabe et varmt og harmonisk udtryk.

Vi guider dig til de perfekte rullegardiner

Gardindekoratøren Peter, kører ofte rundt i sin gardinbus i områderne omkring København, Næstved og Lyngby, men han kører gerne til alle byer på Sjælland. Han er uddannet inden for faget, så når han skal hjælpe dig med at vælge de rette gardiner har han indtænkt alt! Han er en arbejdsom mand som bestræber sig på altid at holde kvaliteten i top, samt yde en god kundeservice så hans kunder føler sig godt behandlet.
Er du i tvivl om, hvilke gardiner der vil pryde din hverdag, så er du mere end velkommen til at bestille en tid hos Peter, hvor han kommer forbi og vurderer, opmåler og rådgiver.

Se her eksempler på vores rullegardiner monteret i København og Næstved