Plissegardiner

Plisségardiner er formidable, hvis du vil have en meget diskret løsning til vinduer og dører.

De fylder nemlig ikke ret meget, når de er trukket op og er mere rengørnings venlige.

Plisségardiner fås både som mørklægning, mønsteret og ensfarvet.
Plisségardiner kan laves til næsten alle typer vinduer og døre.
Plisségardiner kan trækkes ned, oppe fra eller nede fra og op, eller laves som svæve plissér, hvor man selv bestemmer om de skal køre oppe / nede fra eller sidde på midten og trækkes begge veje.

Plisségardiner laves også med motorer og fjernbetjening.

Plisségardinet er blevet et populært valg, og det kan man sagtens forstå! Plisségardiner passer ind i stort set de fleste karme, også hvor vindueskonstruktionen ikke nødvendigvis er kvadrat. Er du til enkelthed og ensartethed er plisségardiner sikkert noget for dig.

Plisségardiner kommer i alle mulige varianter og byder på et hav af muligheder. Har du store gulv-til-loft vinduer er det muligt kun at afskærme et bestemt sted på vinduet, for eksempel kan du vælge at afskærm mit på vinduet, nederst på vinduet eller øverst, eller kombinere alle tre! Plisségardiner i mørke naturfarver og mønstre kan skabe et rustikt og stemningsfuldt look, hvor farver som blå, rød og lilla kan skabe liv og harmoni.

Gardindekoratøren tilbyder bl.a. plisségardiner af mærket JAB som er kendt for sine unikke og stilfulde designs. Du kan se et udvalg af JAB gardiner unden menuen ’Galleri’.

Gardindekoratøren hjælper dig med at foretage det rette valg

Når du skal have nye gardiner, er det vigtigt at vælge nogle der passer sammen med rummets resterende interiør. Peter Horslund har arbejdet med gardiner i mange år, og derfor besidder han den rette viden ifht. farver, lysindfald, materialer og opmåling. Peter kører rundt til sine kunder i sin gardinbus, primært i områderne i og omkring Lyngby og København, men han tager gerne en tur i bussen til en hvilken som helst by på Sjælland.

Plisségardiner kan vise sig at være det helt rigtige valg for dig, så du kan føle dig godt tilpas i dine omgivelser.

Plisségardiner